Eletise ma Fa'apalapala. Su'e pe fia le tau e sui ai le maa

Anonim

O le maketi mo ta'avale eletise - eletise ma ta'avale hybrid - folafola mai e sili atu le malosi mai le 2020 agai i luma.

Ae ona o le le lava o le malamalama ma le le talitonuina e uiga i lenei tekinolosi o loʻo faʻaauau pea, na matou faʻapotopotoina masalosaloga masani e fitu i le autu ma faʻatūina fesili i faʻailoga autu ma se hybrid poʻo 100% eletise ofo.

Fa'alagolago i le ituaiga tekinolosi o lo'o iai i fa'ata'ita'iga ta'itasi, Renault, Nissan, Volkswagen, Audi, Toyota, Lexus, BMW, Kia ma Hyundai malilie e fa'amanino fesili masani e feso'ota'i ma ta'avale eletise, e pei o:

  1. Tulaga o le lavelave ole sui ole maa eletise ole eletise ma le hybrid
  2. Fa'amoemoe le umi o le taotoga, e aofia ai ma le taimi fa'amoemoe e maua ai le maa i Potukale
  3. Numera o nofoaga tutotonu o loʻo avanoa i Potukale ma tulaga e faʻatino ai galuega ma tekinisia ua aʻoaʻoina e faʻalavelave
  4. Fa'atusatusaga i le va o le loloto o le fesuiaiga/toe faaleleia o se afi vevela ma le fesuiaiga/toe faaleleia o se masini eletise.
  5. I le tausiga fa'apitoa, fa'aopoopo i mea fa'aaoga (fa'amama vaega ta'avale, tina, pa'u, pulumu, lamepa...), o le a le ituaiga tausiga e fa'atatau i le ta'avale eletise? I le tulaga o se hybrid, e faaopoopo atu i le mea e maua i le afi vevela, o le a le ituaiga tausiga e faia?
  6. O le a le mea sili ona taatele i totonu o le eletise ma le hybrid, e aofia ai le mea e mafai ona mafua ona o le le lelei o le avetaavale, le lelei o le tausiga, le lelei o le tauina o tulaga poʻo le siosiomaga?
  7. E fia le tau e sui ai se maa eletise ma se maa hybrid?

Ina ia maua tali a ituaiga taʻitasi i nei fesili taʻitasi, mulimuli i soʻotaga o loʻo i lalo o le a ave oe i uluaʻi tusiga na lomia e le Fleet Magazine:

  • Renault
  • nissan
  • Volkswagen/AUDI (SIVA)
  • Toyota/Lexus
  • BMW
  • KIA
  • Hyundai

Fa'asoa i la matou nusipepa

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili