Mitsubishi Outlander… Evolution? Fai mai tala o le a tupu

Anonim

Ole tala ole Mitsubishi e ono atia'e se Outlander Evolution na afua mai i le lomiga Iapani Best Car Web, lea na aumaia faʻatasi ai le tala autu na faʻatulaga e vaʻaia i le 2021 Tokyo Motor Show e faia ia Oketopa.

O le faʻaaliga afi a Iapani, peitaʻi, na faʻaleaogaina (ona o le faʻamaʻi), ae foliga mai o fuafuaga mo le Outlander Evolution e leai.

O le manatu e iai le tasi, e ui ina faigata ona talitonu, Outlander Evolution e fesoʻotaʻi ma le Fa'afouina Ralliart , na faasilasila mai ia Me talu ai, o le Mitsubishi o le maualuga-faatinoga ma le tauvaga vaega ma ua tuuina mai ia i tatou se talatuu tele o masini ofoofogia, mai le Lancer Evolution i luga o le rallying i le Pajero Evolution, lea na pulea le Dakar.

Mitsubishi Outlander
O le Mitsubishi Outlander fou ua uma ona faʻaalia o ia lava ma ua faʻaalia le evolusione.

I se isi faaupuga, o le manatu o Mitsubishi o le tuʻufaʻatasia o le aoga ma le manaia, e faʻalauiloa ai le toe fanauina o Ralliart faʻapea foʻi ma le faʻalauiloaina o le tupulaga fou o lana SUV i le maketi Iapani, ma le faʻaaliga o le Mitsubishi Outlander Evolution.

Faatasi ai ma le faalēaogāina o le Tokyo Hall o le a tatou le toe vaʻaia iina, ae e tusa ai ma le lomiga Iapani, o le Outlander Evolution o le a oʻo lava ina tupu, faatasi ai ma le faʻalauiloaina na faʻatulagaina mo Iuni 2022, i ni nai masina talu ona taunuu i le maketi Iapani o le augatupulaga fou o Tagata mai fafo.

O le ā e mafai ona tatou faatalitalia?

E mautinoa lava, e leai ni fa'amatalaga e uiga i lenei fa'afiafiaga "muscle" version of Outlander. E foliga mai e tasi lava le mautinoa: afai e tupu lena mea, Outlander Evolution o le a avea ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le fa'asologa fou o le SUV a Iapani na fa'aalia ia Fepuari talu ai i lana fa'aaliga Amerika i Matu, ae matou te le'o iloa le fa'aliliuga a Europa ma Iapani.

Mitsubishi Pajero Evolution
Mitsubishi Pajero Evolution. E le o le taimi muamua lea tatou te vaʻai ai i le igoa Evolution e fesoʻotaʻi ma se taʻavale e matua ese lava, e ui lava, i lenei tulaga, o loʻo tatou talanoa e uiga i se faʻapitoa faʻapitoa.

Ae ui i lea, ua iloa o le Iapani Outlander o le a naʻo le plug-in hybrids (e tatau ona tutusa mo le European Outlander), lea e le tupu i North American Outlander. O lea la, o le ola ai i lena mea, e te le faʻamoemoeina se isi lava mea nai lo se SUV hybrid faʻapipiʻi maualuga.

E ui lava o le tupulaga fou a Outlander e maua mai i le Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance platform, o le plug-in hybrid system lea e faʻaogaina ai (ma ua avea ai le Outlander ma faʻatau sili ona faʻatau atu i Europa mo le tele o tausaga) o le a faʻaauau pea. mai Mitsubishi tupuaga.

O le faʻaogaina o masini eletise e lua, tasi i le shaft, faʻatasi ai ma se afi afi i totonu o loʻo faʻapipiʻi i luma le afi eletise lona tolu, lea e avea o se afi afi. O loʻo i ai se maa, ae o le galuega a le afi afi, e masani lava, e avea foi ma afi afi e faʻamalosia ai afi eletise eletise e lua.

Mitsubishi Evolution
“Evo masani…”

Na matou maua talu ai nei le avanoa e faʻataʻitaʻi ai lenei faiga i luga o le Mitsubishi Eclipse Cross ua toe faʻafouina i Potukale:

I le tulaga o le Outlander Evolution, ina ia ola e tusa ai ma le igoa, ua faamoemoe e faapea, afai e faaalia, o le a aumaia le tele o kilowatts (kW) po o le malosi solofanua nai lo le latalata i le 190 hp na matou vaaia i le Eclipse Cross.

Faitau atili