O le fusuaga FCA-PSA e mafai ona aumaia ai se tamai SUV eletise Alfa Romeo

Anonim

Faatasi ai ma le lalolagi taʻavale o loʻo faʻatali ma le popole i le faʻatagaina o le FCA-PSA faʻatasi, o loʻo faʻaalia nei tala e faʻapea afai e faʻamaonia lenei mea, e mafai e Alfa Romeo ona faʻalauiloa se SUV eletise eletise.

E tusa ai ma le British Autocar, o le tamai SUV eletise mai Alfa Romeo e tatau ona taia le maketi i le 2022.

Afai e faʻamaonia lona fanau mai, e foliga mai o le SUV eletise eletise mai Alfa Romeo o le a faʻaogaina i le CMP platform lea e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e le Peugeot e-2008.

se fuafuaga mo le lumanai

E taua le manatuaina o le aso lava lea na faʻaalia ai e Mike Manley, FCA CEO, i le lumanaʻi o Alfa Romeo sa i ai le avanoa mo se B-SUV (i le faaiuga o Oketopa o le tausaga talu ai), o le faʻamoemoe e maua se FCA- na fa'ailoa fo'i le tu'ufa'atasiga PSA I lena taimi, na faʻamoemoeina o le faʻataʻitaʻiga fou o le a faʻasoa faʻavae ma faʻainisinia ma "tausoga" Fiat 500X ma Jeep Renegade - poʻo, masalo, ma ona augatupulaga e sosoo ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i le faʻaaogaina o le PSA CMP platform, e le mafai ona mafaufau i le avanoa o le SUV eletise eletise a Alfa Romeo e faʻaaogaina ai le tulaga tutusa e pei o le eletise fou Fiat 500, lea o le a sili atu le tele o faʻataʻitaʻiga FCA (sili atu nai lo le 500).

Mo le manatu o se Alfa Romeo eletise eletise SUV e faʻavae i luga o le CMP e tupu, o le a faʻalagolago i le faʻamaoniga mulimuli o le tuʻufaʻatasiga i le va o FCA ma PSA, o loʻo faʻaauau pea lona faagasologa, ma lona faaiuga e faʻamoemoeina i le faaiuga o lenei tausaga, poʻo i le amataga o le isi.

E ui lava i lenei "auiliiliga", ma e le o mautinoa lava po o le a le faavae o le a faavae ai, i totonu o le Italian brand ua uma ona faia le atinae, i le tulaga o le mamanu, faatasi ai ma se fofoga fetalai mo le faailoga o loo faapea mai o le a le foliga tutusa. ia Tonale , ae o le a, valoia, tausia le "ea aiga".

Alfa Romeo Tonale

E foliga mai o le Alfa Romeo Tonale atonu e iai sona "uso laitiiti".

Mo isi, e itiiti se mea e iloa e uiga i lenei Alfa Romeo eletise eletise SUV (e ese mai le tausaga o le faʻalauiloaina ma lona tulaga), ma o nei masalosaloga uma e uiga i mataupu faʻapitoa.

Faitau atili