Na e totogiina toetoe lava 350 000 euros mo lenei Honda NSX-R?

Anonim

A tatou talanoa e uiga i le Type R acronym i se petrolhead, o le mea e ono tupu o le a vave ona oʻo mai i lou mafaufau faʻataʻitaʻiga e pei o le Integra Type R poʻo le Civic Type R. Ae o le mea e le o iloa e le toʻatele o Honda na "faʻaaogaina" le tusi faʻataulāitu. — R — i le NSX. O le mea moni, o ia na amataina le saga, i le 1992.

O lena faaiuga na iu ai i le NSX-R, o se faʻataʻitaʻiga sili atu ona mataʻutia o le taʻavale taʻavale ogatotonu na maua le "faʻamanuiaga" o se tasi o le sili sili, Brazilian Ayrton Senna (o le na auai foi i lona atinaʻe).

Pe a faatusatusa i se "masani" Honda NSX, o le NSX-R na tu ese mo lona faʻaogaina o le carbon fiber ma mo le tuʻuina atu o mea uma e le matua manaʻomia, e aofia ai le faʻafoega o le eletise, leo leo ma le ea. O se "mea'ai" na faasaoina pe tusa ma le 100 kilokalama.

Honda NSX_R

O le faʻamalosia o nei mea uma e tutusa lava le 3.2 V6 VTEC (faʻaaogaina i le NSX NA2 faʻaleleia) - faʻapipiʻi i le ogatotonu pito i tua - faʻanatura aspirated na auina atu le mana faʻapitoa i uili tua e lua e ala i le ono-saosaoa gearbox.

I luga o pepa, o lenei poloka na gaosia "naʻo" 294 hp, ae o loʻo i ai le tele o tala e fautua mai ai na tuʻuina atu e Honda "sina sili atu le pefu".

I le taimi nei atonu ua uma ona e iloa o lenei Honda NSX-R o se taavale faʻapitoa ma ou te leʻi taʻuina atu foi ia te oe o se faʻataʻitaʻiga na faʻatau atu i Iapani ma e na o le itiiti ifo i le 500 kopi na gaosia.

Honda NSX_R

Mo na mea uma, so'o se taimi e aliali mai ai se NSX-R mo le fa'atau atu i le maketi fa'aoga, o le tala fou. Ma o le taimi nei, o le portal Torque GT, o se tagata poto faapitoa Peretania na tuʻuina talu ai nei mo le faʻatau atu o se tasi o le 300 iunite o le Honda Civic Mugen RR (FD2), na faatoa faʻasalalau o le a "tatala" le faʻatau atu o se faʻataʻitaʻiga o le augatupulaga NA2. , lea sa i ai se gaosiga e sili atu ona faapitoa: 140 iunite.

O le Torque GT e le faʻaalia le tausaga faʻataʻitaʻiga poʻo le maila, ae i totonu o se tasi o ata i totonu e mafai ona e vaʻaia o le odometer e faitau 50 920 km.

Honda NSX_R totonu

Pau lava le mea o loʻo totoe o le taʻua o le tau ma e le o se mea na ou tuʻua ai mo le iuga. Torque GT ua uma ona faʻaalia o le faʻavae tauofo o le 346 000 euros. Ioe e sa'o. Ma e tatau ona faʻamoemoeina o le a latalata atu i le 400 000 pa puipui: i le 2019 o se NSX-R (faʻapea foʻi ma le NA2 tupulaga) na faʻatau atu ma na o le 560 km mo 377,739 euros.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Torque GT (@torquegt)

Faitau atili