Amata malulu. E manaʻo le BMW e mafai ona faʻatumu se ipu tioata ... i lalo

Anonim

O faafitauli o i latou e iai a BMW 7 fa'asologa pe tasi Rolls-Royce e le tutusa i latou ma "tagata masani". O le avanoa e iai, e iai la latou ta'avale e ave ai i latou, ma afai latou te fia inu i se mea, pei o le champagne, e tatau lava ona tatala le pa ... i totonu o le ta'avale. Ae faʻafefea ona faʻatumu le tioata e aunoa ma le faʻaumatia o se mataua?

Ina ia fesoasoani i nei tagata e ona fale naunau, o loʻo taumafai le kamupani Siamani e atiaʻe se faiga e faʻatumu ai se ipu tioata o le champagne ... mai lalo! O mea uma e puipuia ai le masaa o meainu taua i luga o kapeta e le itiiti ifo le taua o le BMW 7 Series ma Rolls-Royce.

O le fofo e tatau ona faʻavae i luga o le "Bottoms Up" system, lea ua uma ona faʻaaogaina i malae taʻalo ma pa i le lalolagi atoa ma e mafai ai ona tuʻuina le pia mai le pito i lalo o le ipu tioata. Na'o le fa'apipi'i o se ipu fa'apitoa i totonu o se fa'amau ma o le a aumai ai le vaiinu mai se fa'atanoa (pei o se vai inu masani), fa'atumu mai le pito i lalo. Vaʻai iinei pe faʻapefea ona manaʻo le BMW e toe faʻaaogaina, ae i lenei tulaga i se faʻaoga sili atu le taugata.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili