500,000 tala mo se Toyota Supra A80?!… Faavalevalea po o tupe teufaafaigaluega?

Anonim

E leai so matou masalosalo o le Toyota Supra A80 o loʻo faʻatuputeleina se faʻataʻitaʻiga o pisinisi tau taavale, ae talu ai nei na matou molimauina ai le siʻitia o tau o (nii) iunite faʻataʻitaʻi Iapani o loʻo sau mo le faʻatau, lea ua fai si faigata ona malamalama.

I le lua tausaga talu ai na matou ofo ai ona o le Supra A80 na faʻatau atu mo le 65 afe euros, pe a ma le tausaga talu ai le tusa ma le 106 afe euros na totogiina mo le 1994 Supra ua foliga mai o se tau maualuga tele ma i nai masina talu ai, o le 155 afe euros talosaga mo se Ua foliga mai ua valea Supra.

Ae ui i lea, e oʻo mai i le taimi nei e leai se Supras na ofoina atu mo le faʻatau atu i se tau maualuga tele e pei o le $499,999 (e tusa ma le 451,000 euros) o le tau o le Supra o loʻo tatou talanoa ai i aso nei.

Toyota Supra

Tausia lelei ae e le'i tu lava

Fanau mai i le 1998, o lenei iunite na faʻaalia i luga o le faʻatau atu i luga o le upega tafaʻilagi Carsforsale.com ma, o le mea moni, e foliga fou mai le tulaga, o loʻo valiina i le lanu Quicksilver faapitoa (lea, e tusa ai ma le faʻasalalauga, naʻo avanoa i le US i totonu. 1998).

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava i lona foliga mama, aua e te manatu o lenei Toyota Supra A80 na faʻaaluina lona olaga atoa na teuina "i lalo o le loka ma le ki" i totonu o se faletaavale. E tusa ai ma le faʻasalalauga, ua uma ona ufiufi e le Supra le 37,257 maila (e tusa ma le 60,000 kilomita), o se mea e faʻamaonia e ata o loʻo faʻaalia ai le faʻasalalauga.

E tusa ai ma le faʻasalalauga, o lenei Toyota Supra A80 o se tasi o na o le 24 iunite na valiina i le lanu Quicksilver ma faʻatasi ai ma le faʻatau atu o tusi lesona e ono-saosaoa i Amerika.

Toyota Supra

I le faaopoopo atu i lenei mea, ua fai mai foi le tagata faatau o panels uma o lenei Supra o uluai, lea e sili atu ona faapitoa le taavale. I lalo o le pulou, e pei ona e faʻamoemoeina, o le 2JZ-GTE lauiloa.

Toyota Supra

Tuuina atu o finauga uma na tuuina mai e le tagata faatau, o se fesili e tulai mai: o lenei Toyota Supra e tauamiotonuina le tau e talosagaina ai? Tuuina mai lou manatu.

Faitau atili