New Kia Sportage ia Iuni, ae o ata sipai ua uma ona fautua mai se "fouvale"

Anonim

E le o se taimi muamua lea o le tupulaga fou o Kia Sportage (NQ5) o loʻo pikiina i Europa, ae o nei sipai ata atonu o le mea mulimuli aʻo leʻi faʻaalia mulimuli le faʻataʻitaʻiga i le amataga o Iuni - o le amataga o pisinisi e mafai ona tupu aʻo leʻi maeʻa le 2021.

E ui lava i le faʻafefeteina, o le South Korea mid-size SUV ua tuʻuina mai ia i tatou le mateina o le tele o suiga matagofie pe a faʻatusatusa i le Sportage o loʻo faʻatau atu, aua e mafai ona "vaavaai" i le avanoa o lona faʻailoga. I se isi faaupuga, e faʻatatau i le "fouvalega" ae le o le evolusione i le mamanu o le tupulaga fou.

O mata pito i luma e tu i fafo, sili atu le angular i foliga ma tuʻu saʻo i le tulaga, e ese mai i le tupulaga o loʻo i ai nei, lea e faʻalautele atu ai le pito i luma i le pulou agai i le A-poutū.

Kia Sportage sipai ata

E mataʻina foʻi le grille i luma, o lona (moni) tatala vaaia e fai si laʻititi ma e foliga mai e le tupu tele atu nai lo le mea e mafai ona vaʻaia, o ese mai isi talosaga tauva, lea o loʻo i ai le pule a le grilles.

O le talaaga o le Kia Sportage fou e matua ese lava mai lona muamua: amata i le auiliiliga o le faʻata, o loʻo i se tulaga maualalo, lea na faʻatagaina ai le faʻalauteleina o le vaega i luma, faʻatasi ai ma le tafatolu palasitika muamua o loʻo i ai le faʻata. sa i ai nei i le tioata; ma fa'ai'u ai (e pei ona e va'ai atu) i le laina pito i lalo o fa'amalama, lea ua le toe sa'o, ua i ai se suiga, e ui lava ina la'ititi, i lona fa'auiga pe a o'o i le faitoto'a pito i tua.

Kia Sportage sipai ata

E tusa lava pe mafaufau i le "ofu" o loʻo ufiufi ai le Sportage fou, e mafai lava ona tatou vaʻai i se vaega o vaega fou o mata. O le mea sili ona fou e foliga mai o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasia o le uila i vaega pito i luga, e le pei o le Sportage o loʻo i ai nei, lea na nofo ai le uila i vaega faʻapitoa lona lua, faʻatulagaina i lalo ifo.

Mai totonu e leai se matou ata-sipai, ae o ai lava na vaai i ai fai mai e tatau ona faʻamoemoeina le i ai o ni lau faʻataʻamilomilo tetele se lua (tasi mo le meafaifaʻaili ma le isi mo le infotainment), tasi e sosoo ma le isi. O se faatosinaga malosi i totonu o le mamanu e tatau ona faʻamoemoeina mai le faʻailoga fou a Korea i Saute, le EV6.

Kia Sportage sipai ata

Hybrids mo tofo uma

E leai lava se faʻamaoniga aloaia, ae ona o le vavalalata faʻapitoa o le Kia Sportage i le Hyundai Tucson lea e tele augatupulaga, e le faigata ona valoia o le a tatou mauaina ia lava afi i lalo o le pulou.

I se isi faaupuga, i le faaopoopo atu i le taʻutaʻua taʻutaʻua afi penisini ma tiso - 1.6 T-GDI ma 1.6 CRDi - o le NQ5 augatupulaga o le Kia Sportage fou e tatau ona mautofi le afi afi o lona "tausoga", lea na vaaia ai se tupulaga fou ma le lototele. taunuu mai i le tausaga nei.

Kia Sportage sipai ata

Afai e faʻamaonia, e tatau i le South Korea SUV ona vaʻaia se faʻapipiʻi masani e faʻaopoopoina i le lautele (e aunoa ma le avanoa e "plugging in") lea e tuʻufaʻatasia ai le afi afi afi 1.6 T-GDI ma se afi eletise, faʻamaonia le 230 hp o le mana ma le faʻaogaina o le faʻaogaina; faʻapea foʻi ma le plug-in hybrid, ma le 265 hp ma le eletise eletise a itiiti ifo i le 50 km.

Filifiliga ta'avale ta'avale e mafai fo'i ona matou maua i le Kia Sorento sili ona tele na mafai ona matou su'eina talu ai nei - faitau pe toe faitau la matou fa'ai'uga i le Kia SUV tele mo le fa'atau i Potukale.

Faitau atili