Kia Ceed toe fa'afouina e "pu'ea" e mea pu'eata

Anonim

Na'o ni nai aso talu ai na matou fa'aalia ai ata sipai o le Kia Proceed toe fa'afouina ma ua to'atele tagata o le aiga Saisai , o le hatchback e lima faitotoʻa ma le SW (van) na pikiina foi.

O tino uma e lua o loʻo i ai se faʻailoga e tutusa ma le Proceed, faʻatasi ai ma pito i luma ma tua o loʻo ufiufi, faʻatagaina oe e mate po o fea o le a tupu ai suiga i le ata matagofie.

E mafai ona vaʻai saʻo le pito i luma o le Ceed SW mai le pito i luma, lea e mafai ai ona tatou vaʻai i le grille fou i tua o le camouflage, o loʻo faʻaalia ai se fofo e tutusa ma le mea na matou vaʻaia i le Faʻaauau. I se isi faaupuga, e sili atu le tolu-dimensional grid pe a faʻatusatusa i le taimi nei, lea o le a faʻapipiʻiina i bumpers fou.

Kia Ceed Spy Photos
Le Kia Ceed hatchback Sa i tua o le Fa'agasolo na matou fa'aali atu ia te oe i nai aso talu ai.

I le pito i tua, pe i luga o le Ceed SW poʻo le Ceed hatchback - poʻo luga foi o le Proceed - e ui lava i le faʻailoga, e foliga mai e leai se eseesega, ae o mea uma e faʻasino atu i ni eseesega i auiliiliga, aemaise lava i tulaga o mata. Mulimuli ane, e pei ona matou vaʻai i le Faʻaauau, ua mafai ona e vaʻaia le logo fou a le Kia i luga o uili toe faʻatulagaina o nei Ceeds.

Tala fa'ainisinia

Mafaufau i le vavalalata faʻapitoa o le aiga Ceed i le Hyundai's i30, e faʻamoemoe pe a faʻaalia mulimuli ane i lenei tausaga, o le a latou aumaia afi na faʻaalia e le i30 faʻafouina foi.

I se isi faaupuga, e le gata o le faʻaopoopoina o faiga faʻaogaina 48 V i masini ua leva ona iloa, e taʻua o le 1.0 T-GDI ma le 1.6 CRDI; faʻapea foʻi ma le faʻalauiloaina o le 160 hp 1.5 T-GDI 48 V fou. E pei o le Proceed, o le sili atu le malosi o Ceeds e tatau ona faʻaauau ona faʻaogaina le 1.6 T-GDI ma le 204 hp.

Kia Ceed Spy Photos

E mafai ona e va'ai i le logo fou a Kia i luga o uili o le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga a le Ceed.

Kia Ceed SW o le a tausia le plug-in hybrid option (PHEV) ua uma ona i ai i le lautele, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a aumaia ai ni foliga fou - e le gata i le tulaga o le masini eletise ma le afi afi - ma pe o lenei filifiliga. o le a faʻalauteleina i le tino o le hatchback.

O le mea e malie ai, e ui lava i le puʻeina o le Ceed SW o loʻo faʻamaonia o le PHEV - vaʻai i le pepa o loʻo i totonu i ata o loʻo i lalo - e le o iai le faitotoʻa faʻapipiʻi i lona tulaga masani, o lona uiga, i le itu tauagavale o le avetaavale. Na latou suia le nofoaga e utaina ai le taulaga pe o le su'ega fa'ata'ita'iga na maua e le o le Ceed SW PHEV?

Kia Ceed Spy Photos

O le tatalaina o le Kia Ceed, Ceed SW ma, i le ala, Proceed, o loʻo faʻamoemoe e faia i le afa lona lua o lenei tausaga, ma o loʻo tumau pea le faʻamaonia pe o le a faʻalauiloa pisinisi i le 2021.

Faitau atili