Toyota saunia lomiga sili atu mamana o le Toyota GT-86

Anonim

Na fa'aalia e Toyota le cabriolet version o lana ta'avale ta'aloga fou ma mata'utia, Toyota GT-86, i le fa'aaliga o ta'avale a Geneva. Ae e foliga mai e le muta ai talafou...

O le au fa'afiafia i lenei ta'avale ta'aloga a Iapani ua leva ona tagi mo le tele o le malosi, ma e tusa ai ma Tetsuya Tada, le inisinia sili o le brand, o loʻo i ai fuafuaga e faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga maualuga i le lumanaʻi. E aunoa ma le togiina o se aso i luga o le laulau, fai mai Tada o loʻo mafaufau le faʻailoga e faʻaaoga turbochargers, compressors ma ... se afi eletise.

Toyota GT-86 3

O le filifiliga mulimuli lea e mafai ona fa'aolaina atu le malosi i le ta'avale e aunoa ma le fa'afefeina o le suau'u lelei, fa'aoso CO2 po'o le tali tu'u. Ae e le o se tala fou foi i soo se tasi o soʻo se faiga faʻapipiʻi e faʻaopoopoina le mamafa i le taʻavale. Faʻafitauli e tatau ona foia i le faʻaaogaina o vaega mama, se toe iloiloga e mafai ona faʻaleleia le aerodynamics e faʻafetaui ai suiga i le tufatufaina o le mamafa ma nisi faʻamatalaga e tatau ona totogi mo le faʻaopoopoga o le mamafa faaopoopo.

O lenei mea fou o le a faʻatasi ma se toe faʻaleleia o le a faia aʻo leʻi faʻalauiloaina le lona lua o augatupulaga o lenei faʻataʻitaʻiga manuia.

Toyota GT-86 2

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili