Toyota i-Road manatu - o le taavale lelei mo aai sili ona pisi

Anonim

O le isi lea fa'aopoopoga fou i le Geneva Motor Show, le Toyota i-Road i le lumana'i. Tuu atu ia Twizzy e sauni, aua o le a amata ona faʻamalosi le tauvaga...

Na faia e Toyota se manatu o le faʻaalia o lana Taʻavale Taʻavale (PMV) fou aʻo leʻi tuʻuina atu i le Swiss event, lea o le a faia taeao, Mati 4th. I le faaopoopo atu i ata e mafai ona e vaʻaia i lenei tusiga, na faʻaalia foi e le Iapani faʻamatalaga ni faʻamatalaga taua e uiga i lenei fofo fou o le feʻaveaʻi patino.

Toyota i-Road

O le i-Road na faia faʻapitoa e mafaufau ai i manaʻoga o nofoaga tetele i taulaga ma e tusa lava pe o le a le tau e talia ai, o lenei ituaiga taʻavale, e aunoa ma se masalosalo, o le mea sili lea mo le faʻalavelave faʻalavelave o le olaga i aso faisoo. Afai e te le matauina… e le lava le avea o se taavale e sili ona laititi (lelei mo le paka), aua o loʻo atoatoa pea le eletise, i se isi faaupuga, leai se faʻamalama - o se uiga e faʻamaonia e tagata uma o le siosiomaga, aemaise lava i latou o loʻo nonofo i totonu. aai leaga. Ah! ma e pei o le Twizzy, o le i-Road e tapuni foi-cab ma e sau ma le gafatia e felauaiga tagata e toalua.

Faʻatasi ai ma le faʻaogaina e tutusa ma le uila, o le Toyota i-Road o loʻo i ai le lautele lautele e le sili atu le tele nai lo masini e lua-uili, e naʻo le 850 mm lautele (341 mm laʻititi nai lo le Twizzy). O lo'o iai i lenei PMV ose tekonolosi e le masani ai, e ta'ua o le Active Lean. O le mea moni, o se faiga tulimanu otometi, lea e fa'agaoioia e ala i le liliu o le leitio ma le saoasaoa. O le mea lea e mana'omia ai lenei fa'atulagaga ma na'o le tasi le uili tua.

O le i-Road o loʻo i ai le maualuga o le tutoʻatasi o le 50 km ma ofoina atu i ona tagata le avanoa e toe faʻaaogaina ai maa mai se fale masani, ma o lenei, i le na o le tolu itula!! O le matou avefe'au faapitoa (ma le laki), Guilherme Costa, ua leva ona alu i Geneva e aumai ia i matou lenei ma isi tala fou mai le lalolagi o taavale. Fa'aauau pea...

Toyota i-Road manatu - o le taavale lelei mo aai sili ona pisi 9467_2

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili