Na'o le US. O lenei Ford Focus e iai le afi V8 ma le uili i tua

Anonim

O le US o loʻo i ai se sootaga "faʻapitoa" ma masini V8. O iina e masani ona sui ai afi o le tele o taavale (e oo lava i le Tesla Model S sola ese) mo lenei ituaiga afi ma lenei. Ford Taulai V8 o le faamaoniga o lena mea.

O le taunuuga o galuega a tagata eseese e toʻalua (tasi na amataina le suiga ma le isi na maeʻa), o lenei Ford Focus o se faʻamaoniga o loʻo i ai galuega "tipi ma suisui" e galue.

I fafo, o mea taua o le "Ford Fury Orange na'o" vali, o le SVT bumpers fa'atasi ai ma moli puao tu'ufa'atasia, o fa'amalama lanu ma le 17" uili fo'i e le SVT. O le mea e malie ai, o pa'u e mai le igoa Velozza e le iloa.

Ford Taulai V8

I uta, sa tau leai ni suiga. E ui lava e iai a matou nofoa faʻataʻaloga, o le mea moni o le tele o mea faʻapipiʻi o loʻo i le uliuli e maua ai se vaʻaiga mataʻutia ma le faautauta i le fale.

O faʻafouga e faʻatapulaʻa i le SVT instrument panel o loʻo faʻauʻu le speedometer i le 160 maila i le itula (257 km / h), o le alumini pedals ma le sifi lever au ua filifilia "Pro 5.0 Short-Throw-Shifter" ma e mafai ona tatou faʻatau ... luga ole Amazon.

Afa Taulai, Half Mustang

I le tulaga o le masani fa-koli i-laina e sau se 5.0 l V8 mai le lona tolu-tupulaga Mustang (faia i le va o 1978 ma 1993).

E peiseai e le lava lena, ua faaleleia le afi lenei, ua maua le Ford Performance camshaft, o le ulu o le ulu fou ma le Cobra intake manifold. E le gata i lea, o faʻaulu faʻafefe e faʻasaga i luma, o le mafuaʻaga lea o loʻo tuʻu ai pusa taʻavale ... i luma o uili pito i luma, faʻapipiʻi i totonu o le pusa.

Ford Taulai V8

Le tele V8 na sau e "ola" i lalo o le pulou o le Focus.

Faʻapipiʻiina i le faʻasalalauga tusi lima o fua faatatau e lima mai Tremec, o le isi eseesega tele o lenei Ford Focus V8 e faʻatatau i isi uma o le tuʻuina atu lea o le mana i uili pito i tua, faʻafetai i se axle "tuufaasolo" e Mustang (ae fuafuaina mo le Ford. Rangers ma le F-150) ma fa'aauupegaina i le Ford Motorsport fa'atapula'a fa'ase'e ese'ese.

O le a se isi mea ua suia?

O le liua i tua-uili taavale na faʻamalosia ai le faʻaaogaina o se faʻamalolo fou (ma fetuunai) ma le faʻapipiʻiina o se tane suauʻu ma le 37.9 lita i totonu o le ogalaau (o le mea muamua e le toe fetaui).

Fa'atasi ai ma se ta'avale fa'amalosia, pa fa'amautu fou ma taofi tisiketi, o lenei Ford Focus o lo'o fa'aalia ai fo'i le faiga fa'atonu a Mustang.

Ford Taulai V8

O totonu e taʻitaʻia e le faautauta

Fa'atautu'i ile 'upega tafa'ilagi Bring a Trailer mo 27 500 tala (e tusa ma le 23 137 euros) , o lenei Focus fa'apitoa e 70 afe maila (112 654 kilomita) e na'o le tasi lava le "fa'aletonu": o le ea malulu ua le lelei.

O le mea e malie ai, e le o le Ford Focus muamua lea ma se afi V8. I ni nai tausaga talu ai i le SEMA na faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma le V8 ma le uili tua, ma sa i ai foi se isi faʻataʻitaʻiga faʻaliliu i luga o le faʻatau.

Faitau atili