60 tausaga o le E-Type o le a maua ai le 12 faʻapitoa Jaguar E-Type "60 Edition"

Anonim

O se tasi o ata sili ona tele a Jaguar, le E-Type, e faamanatu ai le 60 tausaga ia Mati 2021 ma e faamanatu ai le aso faamanatu o le a faia e le au Peretania ni paga se ono Jaguar E-ituaiga “60 Lomiga”.

I se faʻataʻitaʻiga atoatoa o le restomod, Jaguar Classic o le a toe faʻafoisia kopi e sefululua o le E-Type 3.8 mai le 60s o le seneturi talu ai i faʻamatalaga o E-Types faapitoa e lua.

O loʻo faʻamoemoe Jaguar e faʻaaloalogia le lua o E-Types sili ona taʻutaʻua i le talafaasolopito, o le "9600 HP" ma le "77 RW" (o se faʻamatalaga i latou numera numera) na avea ma faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga a le faʻataʻitaʻiga i le 1961 Geneva Motor Show.

Jaguar E-ituaiga
"9600 HP" ma le "77 RW", o E-ituaiga e lua o loʻo faʻamoemoe Jaguar e faʻaaloalo i nei kopi 12.

O kopi mamalu

Amata i le Jaguar E-Type Coupé ma le numera resitala "9600 HP" valiina i le Opalescent Gunmetal Grey, o se tasi lea o E-Types muamua na faʻaalia i malo e auai i le Parc des Eaux Vives.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E mautinoa lava o se isi taimi. O le po a o lumanaʻi le taʻaloga a Suiselani, na tumau ai le coupé aulelei i Coventry, UK. Ina ia taunuu i le taimi mo lana faaaliga i Suitiselani i le aso na sosoo ai, sa tulia o ia, i le po atoa, i le atunuu o Suiselani, ma taunuu i ni nai minute a o lei oo i le faaaliga tele—i se taimi sa le masani ai auala tetele.

O le E-Type, faʻatasi ai ma le laisene laisene "77 RW" na valiina i luga o le British Racing Green, o se taʻavale auala, ma iʻu ai ina aʻafia i le Jaguar E-Type faʻaaliga i se auala fiailoa, aua sa leʻi faʻamoemoe muamua e. ia i ai i le taimi o le faaaliga.

Jaguar E-ituaiga
Jaguar E-ituaiga “77 RW”.

Ina ia faafetaiaʻia le manaoga tele o tagata lautele e suʻe le taʻavale, na talosagaina ai le suʻega a le Jaguar ma le atinaʻe inisinia Norman Dewis e taofi mea uma na ia faia ae ave foi lenei faʻataʻitaʻiga o le Coventry taʻaloga taʻavale i Sineva. Masalo e mata'utia le malaga. E lua ituaiga fou o Jaguar E-Types o lo'o saesae i le konetineta o Europa i le po atoa i lo latou taunuuga mulimuli i Suiselani.

Ina ua maeʻa lenei manaʻoga maualuga, na faʻaaogaina uma faʻataʻitaʻiga i suʻega auala na faia e le au tusitala, lea na latou faʻamaonia ai lo latou gafatia e oʻo atu i se mea ofoofogia (ma o loʻo agavaa pea mo faamaumauga) 240 km / h o le saoasaoa maualuga.

Jaguar E-ituaiga
Jaguar E-ituaiga “9600 HP”.

Le Jaguar E-Type “60 Lomiga”

Ae mo le 12 Jaguar E-Type "60 Edition", e ono o nei mea o le a musuia e le "9600 HP" coupé ma le isi ono o le a musuia e le "77 RW" roadster, ua faʻaagaga mo ata faʻapitoa e lua ua fuafuaina e faʻaaloalogia le ulua'i fa'ata'ita'iga.

Jaguar E-ituaiga
O le "9600 HP" ma le "77 RW" o loʻo iai i se vaitau lea o loʻo siomia ai le faʻaalia o faʻataʻitaʻiga sa sili atu ona faigofie, ae le itiiti ifo le luʻitau.

Mo le taimi nei, o le tau o nei restomod faʻapitoa e le o iloa, e le o iloa foi pe o le Jaguar Classic o le a faia ni faʻaleleia i le masini masini.

Faitau atili