Mercedes-Maybach Pullman. Fa'alelei ma fa'alelei ile 6.5 mita le umi

Anonim

O le ituaiga taugata Mercedes-Maybach ua filifilia fo'i Geneva mo le fa'alauiloaina o le Mercedes-Maybach S-Class fou i le lalolagi. O fa'amanino e aofia ai se fa'aala fou fou, vali lanu e lua ma tu'ufa'atasiga lanu fa'apitoa mo totonu, lea e maua ai le sili atu. foliga mata'ina.

Ae o le tala tele, lea e folafola mai e suia le moli o se taavale, o le muamua i le lalolagi o tekinolosi Digital Light, faʻatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le HD ma sili atu i le lua miliona pika, lea e faʻaalia ai lona lalolagi muamua i le Mercedes-Maybach S-Class fou.

Faatasi ai ma se iugafono o le sili atu i le miliona pixels i optics, o le tekinolosi fou e le gata e fatuina ai tulaga lelei mo soʻo se tulaga, ae faʻatagaina foi se faʻaopoopoga i faiga fesoasoani fesoasoani, e mafai ona faʻaalia faʻamatalaga i luga o le auala lava ia. E le gata i lea, o le tekinolosi fou e mautinoa ai le saogalemu sili atu i luga o le auala i totonu o le Faiga ta'avale atamai . O masini ma mea pu'eata a le ta'avale e iloa ai isi ta'avale uma i luga o le alatele ma, e ala i se masini komepiuta, fa'afetaui le moli i milliseconds.

Mercedes-Maybach Pullman. Fa'alelei ma fa'alelei ile 6.5 mita le umi 9511_1

Mercedes-Benz MOLIMAU DIGITAL

O le tekonolosi fou e mafai ai ona faʻaalia i le maualuga faʻamalamalamaga o faʻailoga eseese i luga o le auala, e pei o lapataiga poʻo fesoasoani fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga i tulaga o galuega i luga o auala, faʻasesega i le itu, le avanoa o le aisa, ma isi.

O le fa'ailoga sili o le aiga Mercedes-Maybach o le fa'asologa toso . O le Mercedes-Maybach Pullman o le faʻataʻitaʻiga pito i luga ma ua sili atu ona faʻapitoa ma matagofie. Ioe, e mafai.

O le Mercedes-Maybach Pullman o le umi foi lea o faʻataʻitaʻiga a le aiga o Maybach, e tusa ma le 6.5 mita le umi. O foliga vaaia i fafo e faʻaleleia e uiga masani 20-inisi, sefulu-pu uili. Ina ia fa'aleleia atili le tulaga o le fa'apitoa, o lo'o avanoa nei se galuega vali e lua-leo.

I tua, o le avanoa tele ua sili atu ona faʻamamaina, ma maua ai se potu malolo moni, faʻatasi ai ma mea taugata ma faʻamanuiaga e mafai. E pei o le uiga o Pullman faʻataʻitaʻiga, o le toʻafa o loʻo i totonu o le pito i tua o loʻo nonofo faʻafesagaʻi ma ua mafai nei ona vaʻaia le taʻavale i luma o le taʻavale, e ala i se mea pueata e faʻaalia ata i luga o le lau i totonu.

Mercedes-Maybach Pullman. Fa'alelei ma fa'alelei ile 6.5 mita le umi 9511_3

Mercedes-Maybach S 650 Pullman

Ina ia faʻanofo le limousine tele, o le Pullman e iai se poloka Biturbo V12, faʻatasi ai ma le 6.0 lita ma le 630 hp o le mana, lea e mafai ona 1000 Nm o le malosi.

Ole Mercedes-Maybach Pullman ua avanoa nei e oka ma tau amata ile 500,000 euros.

Faitau atili