Ole Fuafuaga Fou e mafai ona fa'asilisili ai le SEAT

Anonim

Fa'atasi ai ma se fa'ailoga mata'ina o fa'ailoga, o le Volkswagen Group o lo'o naunau e fa'alautele le fa'avasegaina o oloa o ana ituaiga e tolu: Volkswagen, Skoda ma SEAT.

O le faʻamaoniga na sau mai le leo o Michael Jost, o le faʻatonu o le fuafuaga o oloa mo le Volkswagen Group, o le i se faʻatalanoaga ma le faʻasalalauga Siamani Automobilwoche na faʻaalia "matou te mananaʻo e pulea a matou faʻailoga ma o latou faasinomaga ma le manino sili atu".

I le faatalanoaga lava lea e tasi, na “sii teisi ai e Jost le veli” i le auala e mafai ai ona faia lenei eseesega, ma faapea mai: “O le nofoa e mafai ona faailoa manino mai ai ni taavale sili atu ona manaia, o se mea o loo faataitaia e le CUPRA faataitaiga. I le isi itu, e mafai e Skoda ona tautua i maketi i Europa i Sasae i se auala sili atu ona tuuto ma tuuto atu ia lava i tagata faʻatau e fiafia i galuega ma agavaʻa.

SEAT Tarraco
I le taimi nei, o le matafaioi pito i luga ole SEAT e a Tarraco. O ai na te iloa pe, i le lumanaʻi, o se tulaga sili atu le maualuga o le faʻailoga Sipaniolo o le a faʻaalia ai o se faʻataʻitaʻiga i luga aʻe o le fitu nofoa SUV?

Ae ui i lea, ona o nei faʻamatalaga, o le Volkswagen Group e foliga mai e naunau e faʻasino Skoda i faʻailoga e pei o Hyundai, Kia poʻo Dacia (sili atu ona lauiloa mo a latou tau / faʻamanuiaga faʻatusatusa ma taulaʻi i le ofoina atu o oloa faʻapitoa) ae o le SEAT e foliga mai o loʻo i totonu o le ala i le. fa'apea se tulaga maualuga maualuga.

Afai e faʻamaonia lenei faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea le SEAT ma tali a le Volkswagen Group i Alfa Romeo (i se isi faaupuga, o se faʻailoga faʻapitoa e tuʻuina atu i le gaosia o faʻataʻitaʻiga sili atu "lagona"), o se mea, ma le fiailoa, sa manaʻomia i taimi uma e Ferdinand Piëch.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi lava e tasi, afai o lenei fuafuaga e agai i luma, e foliga mai o le a tatou vaʻaia Skoda o loʻo faʻatinoina le matafaioi o le faʻailoga avanoa i le atulaulau o le Volkswagen Group (lea ua uma ona taʻalo), ma atonu foi e manatu i se tulaga e sili atu le tau. lea e mafai ai ona toe maua se vaega o le sea maketi na leiloa e le Volkswagen Group i Europa i Sasae.

tala skoda
I taimi uma e fesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga ma faʻaoga, Skoda atonu o le a vaʻai i lona tulaga maketi o loʻo paʻu i lalo e toe maua ai nisi o sea leiloa i maketi i Europa i Sasaʻe.

E tusa ai ma le tala a Jost, o le Volkswagen Group o loʻo popole i le faʻamautinoaina e leai se "faʻatauaina" o faʻatauga i le va o faʻataʻitaʻiga a le vaega, lea na taʻitaʻia ai o ia e fai mai o le Volkswagen Group o loʻo suʻesuʻeina vaega eseese a le vaega i le sailiga o mea e le manaʻomia, ma e oʻo lava i Volkswagen e mafai. va'ai fa'ata'ita'iga ua mou atu ina ia aua ne'i tupu.

Faitau atili