NOFOA Toledo. 1992 Taavale o le Tausaga Manumalo i Potukale

Anonim

O LE NOFOA Toledo na taunuu i le 1991 o se lima-faitotoa hatchback, e ui lava i le tolu-volume bodywork, ma pei o isi manumalo mai lomiga muamua, na mamanuina e Giugiaro.

O le uluai augatupulaga o le SEAT Toledo, na tuʻuina atu i le Barcelona Motor Show, o le faʻataʻitaʻiga muamua lea o le faʻailoga e atiaʻe atoa i totonu o le vaega Volkswagen ina ua maeʻa le mauaina o le ituaiga i le 1986, ma sa faʻavae i luga o le A2 platform o le Volkswagen Golf .

Na ofoina atu se seevae 550 l, ma e ui lava i le potu pito i lalo i nofoa pito i tua nai lo nisi o ona tagata tauva ona o le faʻavae na faʻaaogaina, o se taavale e iai tusi taʻavale masani lelei.

Nofoa Toledo

O le masini, o le mea fou na aofia ai le vaetamaina o poloka Volkswagen, nai lo le lauiloa Porsche System lea na faʻapipiʻiina ai le Ibiza ma Malaga. Sa maua uma afi penisini ma tiso, e aofia ai le lauiloa 1.9 TDI, faatasi ai ma le sili atu le malosi o le SEAT Toledo o loʻo pulea le afi penisini 2.0 16v ma le 150 hp o le mana.

Talu mai le 2016, o Razão Automóvel sa avea ma vaega o le taʻavale a le taʻavale a le Tausaga i Potukale

Toledo i Dakar

O le tausaga lava lea na manumalo ai SEAT i le taʻavale o le tausaga ipu, lea na fausia ai e SEAT se Toledo ma le faʻamoemoe e manumalo i taʻaloga sili ona faigata i le lalolagi, e aofia ai le tala faʻasolopito Dakar. O le SEAT Toledo Marathon sa i ai le 2.1 l poloka ma le lima cylinders i laina ma le 330 hp - fa'aaloaloga a Audi - ma sa fausia i se tubular chassis ma bodywork i carbon fiber, kevlar ma epoxy resins. Na amata i le 1993, i Potukale.

NOFOA Toledo Marathon

Taaloga Olimipeka

Talu ai nei i luga o le maketi, o le faʻataʻitaʻiga na fesoʻotaʻi ma le lagolago a le Sipaniolo mo Taʻaloga Olimipeka i Barcelona, lea na avanoa ai se vaʻa mo le faʻaaogaina e tagata taʻalo ma le faʻalapotopotoga.

NOFOA Toledo. 1992 Taavale o le Tausaga Manumalo i Potukale 9529_3

Na tu'u fo'i ia Toledo e avea ma SEAT eletise muamua, po'o le fa'ata'ita'iga muamua. E na o le 65 kilomita o le tutoʻatasi ma sa faʻaaogaina i Taaloga Olimipeka 1992 i Barcelona, ma mulimuli ane i le Paralympics.

O le SEAT Toledo o le a suia i le 1998 e se tupulaga fou na tausia le igoa.

E te manaʻo e feiloaʻi i isi taʻavale o le Tausaga manumalo i Potukale? Na'o le mulimuli i le so'oga i lalo:

Faitau atili