Amata malulu. Fa'amama ea. O a meafaigaluega e tatau ona i ai i taavale uma?

Anonim

Fa'amama ea? E moʻi lava oe. Ona o le faʻamaʻi o le Coronavirus, na paʻu ai le 92% o faʻatauga taʻavale i Saina i le 15 aso muamua o Fepuari. E le'i nofonofo lava Geely, i le fa'alauiloaina o se auaunaga fa'atau i luga o le initaneti, lea na te tu'uina atu ai le ta'avale fa'atau i le faitoto'a o le tagata fa'atau.

Ae o le maualuga o le fiafia e maua mai i le faʻalauiloaina faʻapitoa i luga ole laiga ole Fa'ailoga Geely (se SUV laitiiti) - sili atu i le 30,000 mua'i tusi, itula a'o le'i fa'alauiloa aloaia - atonu e tele mea e fai i le na'o le "lanu o ou mata aulelei."

Faatasi ai ma tala fou na aumaia e Icon, e faaopoopo atu i se gagana vaaia fou, matou te maua ai le IAPS … IAPS, o le a lenei mea?

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le IAPS ose Faiga Fa'amama ea Malamalama na atiina ae e Geely i se taimi faʻamaumau e tali atu ai i le faʻamaʻi o le Coronavirus. O lenei fa'amama ea e galulue fa'atasi ma le ea malulu ma e manino lona fa'amoemoe:

"(...) faʻaesea ma faʻaumatia elemene leaga i totonu o le ea e aofia ai siama ma siama."

Fa'ailoga Geely

Fa'ailoga Geely

Geely e le o le tagata muamua e faʻaogaina se faiga e tutusa ma le faʻamoemoe - o le Tesla Model X, faʻasalalau i le 2015, e iai foʻi le Bioweapon Defense Mode. O le amataga lea o se faiga fou mo faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili