Tesla's Gigafactory i Saina ua uma ona fausia

Anonim

O le fausiaina na amata i le aso i luga o le Gigafactory fou a Tesla i Saina, lea o le a fausia i Shanghai.

Fa'atusa se tupe fa'afaigaluega e lua piliona tala (e tusa ma le € 1.76 piliona) ma o le a avea ma uluai fale gaosi taavale a tagata mai fafo na fausia i Saina (seia oʻo mai i le taimi nei o falegaosimea sa umia e pisinisi faʻatasi na faʻavaeina i le va o ituaiga mai fafo ma Saina).

I se sauniga na auai, i le faaopoopo atu ia Elon Musk, o nisi o sui o le malo o Saina, o le Ofisa Sili o Pulega o le American brand na faaalia ai o le fuafuaga o le a amata ona gaosia le Tesla Model 3 iina aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga, i le 2020 e tatau i le fale gaosi oloa. galue i lona tulaga maualuga.

Gigafactory Tesla, Nevada, ISA
Tesla's Gigafactory, Nevada, ISA

E tusa ai ma Bloomberg, o le a mafai e le fale gaosi oloa ona gaosia 500,000 iunite i le tausaga , i se isi faaupuga, e tusa ma le faaluaina o le sini na faʻatuina e le faʻailoga i le taimi nei. E ui i le maualuga o le gaosiga gafatia, o faʻataʻitaʻiga o le a gaosia iina, le Tesla Model 3 ma mulimuli ane le Model Y, faʻamoemoe mo na o le maketi Saina.

Falegaosimea i Europa i luga o le ala

O loʻo faʻamoemoeina o le fausiaina o lenei falegaosimea fou, o le tau o le Tesla Model 3 o le a pa'ū i Saina, e amata mai i le 73,000 tala o loʻo tau nei (e tusa ma le 64,000 euros) i le 58,000 tala (tusa ma le 51,000 euros).

Tesla Model 3
O le Tesla Model 3 na gaosia i Saina o le a naʻo lena maketi, i isi maketi o loʻo totoe naʻo le Model 3 na gaosia i le Iunaite Setete o le a faʻatau atu.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

I le faaopoopo atu i le fale gaosi oloa i Saina, ua fuafua Tesla e fausia se Gigafactory i Europa, o le lona fa Gigafactory mo le North American brand. Peita'i, e le'i fa'atulaga lava se aso e amata ai le fausiaina o le fale gaosi oloa.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili