Fai mai Jaguar "Leai" i Lomiga Faapitoa mo Saina | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

Ua filifili Jaguar e le mulimulitaia le tulaga e mulimulitaia e nisi o ituaiga ma tautino mai o le a leai ni lomiga faapitoa o ana faataitaiga mo le maketi Saina.

O le maketi a Saina ua faʻamaonia e matua manaia mo le tele o ituaiga, e oʻo lava i le fausiaina o faʻataʻitaʻiga faʻatapulaʻa i lenei maketi, e pei o le Audi R8 China Edition, lea ua i ai i lana lomiga faʻapitoa lona lua. O le faʻapipiʻiina o elemene faʻapitoa mo le maketi a Saina, e pei o nofoa i paʻu faʻapitoa poʻo lanu faʻapitoa, e le o se vaega o fuafuaga a Jaguar ma o ai na fai mai o Ian Callum, le faʻatonu o le mamanu, i le taimi o le Shanghai Motor Show.

Jaguar XJR 2014 03

Jaguars fa'atau atu i le maketi Saina o le a maua na'o ni suiga laititi, e fa'atatau i isi ta'avale fa'atau atu i le maketi Saina. Ae o nei suiga o le a naʻo le tulaga o le faʻamaoniaina o faʻataʻitaʻiga ma afi, ma atonu o le faʻaaogaina o fafie eseese, e fetaui ma le tofo o tagata faʻatau Saina. O le maketi i sasae o loʻo faʻatuputeleina se peti mo ituaiga taʻavale. O le a sou manatu i lenei liliuga i sasae? Auai matou i luga o la matou Facebook ma auai i le finauga!

Jaguar XJR 2014 06
Jaguar XJR 2014 05

Punavai: Ta'avale Ta'avale

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili