Pailate fou. O Abbie o le vasega fou a Jeremy Clarkson ma le kamupani

Anonim

Ina ua alu ese Mike Skinner, aka "The American", Jeremy Clarkson, Richard Hammond ma James May's The Grand Tour program na faatoa faafaigaluegaina se avetaavale faataitai fou. O le "filifilia" e igoa ia Abbie Eaton, e na o le 25 ona tausaga ma o se tasi o tamaitai pailate sili ona faamanuiaina i Peretania!

Le Taamiloga Tele

O Abbie, o le ua uma ona faʻaalia i le polokalame lona lua o le vaitau lua o le faasologa, e lua Peretania Mazda MX-5 SuperCup suafa i luga o lana CV, faʻapea foʻi ma le 25 manumalo, 38 podiums ma le 16 pito sili ona vave i le na o le valu tausaga o galuega o se ta'avale ta'avale.

O le "The Grand Tour" e iai le masiofo fou

O le masiofo fou o le Eboladrome, o le ala na faʻaaogaina faapitoa mo le "The Grand Tour", o Abbie o se taʻaloga taʻavale agavaa ma taʻaloga taʻavale faiaoga.

I le polokalame na saunia e Jeremy Clarkson ma le kamupani, na amata ai e le au Peretania i luga o le ala i le uili o le Mercedes-AMG GT R fou, lea na ia faia ai e sili ona lelei i luga o le Eboladrome, 1min ma le 18.7s.

I le taimi nei, a'o e le maua le avanoa e matamata ai i se isi vaega o le "The Grand Tour" ma matau le tomai o le avetaavale fou - sili o le avetaavale fou -, ave le avanoa e matamata ai i le vitio ma Abbie, na faia e Mazda, i 2014. Alu, e mautinoa lava e fiafia i ai!…

Faitau atili