Tofa vaelua optics. Jeep Cherokee ma se foliga fou.

Anonim

Ina ua maeʻa le aʻafiaga - e le o se mea lelei - na mafua mai i le faʻalauiloaina o le augatupulaga o loʻo i ai nei, e foliga mai na filifili Jeep e toe mafaufau i le Jeep Cherokee ma faʻaogaina se "toetoe lava faʻamalosia" restyling, faʻatotonugalemu, i se vaega tele, i luga o le finauga pito i luma vaega. Faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga a Amerika ua leiloa ona vaeluaga optics, e faʻaaogaina se mamanu sili atu ona maliliega, lea na faatoa faʻaalia e le gaosiga e ala i ata aloaia.

Sipi Cherokee Toe fa'afouina 2017

Faatasi ai ma se faʻaaliga faʻavaomalo ua faʻatulagaina mo le isi Motor Show i Detroit, ISA, e sili atu i le aso 16 o Ianuari, o le Jeep Cherokee faʻafouina ua faʻaalia, e le gata i lea, e le gata i moli fou, ae faʻapea foʻi ma se grille toe faʻaleleia ma se faʻalavelave fou. I le tulaga mulimuli, faʻatasi ai ma laina eseese e faʻatatau i le filifiliga filifilia.

Jeep Cherokee Trailhawk faʻatasi ai ma ata sili atu faʻalavelave

I le tulaga o le faʻataʻitaʻiga sili atu, Trailhawk, e ese mai i le mamanu o le bumper, e mafai ai ona sili atu le maualuga o le osofaʻiga, faʻapea foʻi ma le sili atu ona maualuga ma puipuia moli puao. A'o le fa'ata'ita'iga masani e filifili mo se fa'amalama e toeitiiti atoa le lanu o le tino ma fa'atasi ai ma moli puao pito i lalo, fa'aopoopo i le fa'avaina i se u'amea.

Faatasi ai ma le faʻaiʻuga o moli vaeluaga luma, o le Jeep Cherokee e amata foʻi ona faʻaalia se pito i luma e sili atu ona tutusa ma le gagana mamanu o loʻo i ai nei i oloa Jeep. Fa'aalia i fa'ata'ita'iga pei o le Tapasa po'o le Grand Cherokee.

Sipi Cherokee Toe fa'afouina 2017

I se isi itu, o suiga i le pito i tua e sili atu le faautauta, e ui o moli i tua o loʻo faʻaalia ai se moli moli e le masani ai, ae o le pito i tua o loʻo faʻaofuofu uamea lapoʻa, faʻataʻitaʻi i se paʻu.

I totonu e toetoe lava a le suia

I totonu o le fale, o laina tutusa o loʻo tausia, e ui lava o loʻo i ai le tele o faʻaoga uʻamea, saili e faʻaalia se foliga sili atu ona faʻapitoa.

E ui lava o le Jeep e faʻaalia sina mea itiiti e uiga i le Cherokee faʻafouina nai lo ata o loʻo faʻasalalau nei, o faʻamatalaga na aliaʻe ma sau mai le faʻailoga Amerika e faʻamaonia ai o le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia ai foi le "sili atu le lelei i tulaga o le taumafaina". Fa'amautinoaga tatou te talitonu ai e ono aliali mai ni afi fou.

Sipi Cherokee Toe fa'afouina 2017

Afai e faʻamaonia lenei faʻaaliga, o le filifiliga e mafai ona alu i le folasaga, i lenei faʻataʻitaʻiga, o le fou fa-cylinder 2.0 lita turbo, lea ua uma ona faʻasalalau e le kamupani gaosi oloa mo le Wrangler fou.

Faitau atili