O ata muamua o le BMW Z4 Concept na faʻaalia

Anonim

Ina ua maeʻa ananafi na matou lolomiina iinei se vaega o ata ma foliga o le BMW Z4 Concept fou, i aso nei, e pei ona faʻatulagaina, na faʻaalia ai e le BMW ata muamua o lenei faʻataʻitaʻiga.

E mai laina o lenei faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻaalia i le Pebble Beach Concours d'Elegance (USA), i le aso 20 o Aokuso, o le a fanau mai ai le sui o le BMW Z4 - o se faʻataʻitaʻiga na faʻagata e le Bavarian brand i le faaiuga. o le tausaga ua mavae.

E tusa ai ma nisi o tala, o lenei auala fou (lea o le a faʻalauiloaina i le amataga o le 2018) e mafai ona taʻua o le Z5, ina ia faʻaleleia ai le evolusione pe a faʻatusatusa i lona muamua ma, e le itiiti ifo, fesoasoani i le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga i le gaosiga o le gaosiga. Munich. O le igoa Z4 atonu e le tumau i totonu o le atigi pusa ma e mafai ona faʻaaogaina i se kopi coupé.

O ata muamua o le BMW Z4 Concept na faʻaalia 9609_1

O le BMW Z4 Concept fou e fa'amanino ma fa'aalia i ona foliga uma le gagana fou a le BMW

Adrian van Hooydonk, Sui Peresetene Sinia BMW Group Design
O ata muamua o le BMW Z4 Concept na faʻaalia 9609_2

Ae mo faʻamatalaga faʻapitoa, e leai lava se faʻamaoniga aloaia. E ui lava i lea, matou te toe faia le faʻamatalaga na matou faʻaavanoaina ananafi: o le faʻaaogaina o afi penisini ma malosiaga i le va o le 200 hp (2.0 lita) ma le 335 hp (3.0 lita bi-turbo), faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le tusi lesona poʻo le otometi (filifiliga) ua uma ona faʻaaogaina. .

I totonu, e taua le matauina o le taulaiga na tuuina atu e le BMW i le nofoa avetaavale. O meafaifaaili uma e fa'atatau i le aveta'avale ma o le eseesega i le fa'amae'aina (bicolor) e fesoasoani atili e vavae'ese ai le pasese mai le vaega fa'apolopolo mo le aveta'avale. Pe ana fai fo'i e le'o sa'o le aveta'avale taavale...

O ata muamua o le BMW Z4 Concept na faʻaalia 9609_3

O le gaosiga o lenei BMW Z4 Concept e tatau ona iloa ile Geneva Motor Show.

Faitau atili