BMW M8, aloaia o se mea moni

Anonim

Fa'atoa fa'alauiloa aloa'ia e BMW o le lumana'i 8 Fa'asologa, e o'o mai i le taimi nei ua na'o se manatu, o le a fa'atasi ma se fa'ata'ita'iga M. O le fa'ailoga Siamani na fa'asa'olotoina ata o se fa'ata'ita'iga fa'apipi'i fa'amaonia manino o le BMW M8. O le a le mea e faʻamoemoeina mai le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi? Frank van Meel, Peresetene o le BMW M Division, aumai ia i matou ni faʻamatalaga.

2017 BMW M8

BMW M8

O le mamanu ma le atinaʻeina o le BMW 8-Series ma le M-version e faia tutusa.
O le BMW M8 i le lumanaʻi o loʻo fausia i luga o kenera o le 8 Series ma o lona DNA o loʻo faʻatulagaina e ofoina atu le faʻatinoga sili atu, saʻo ma le faʻamalosi.

Frank van Meel, Peresetene o le BMW M Division

E pei ona taʻua muamua, o le BMW 8 Series ma le M8 ua faʻasalalau nei o le a faʻaaogaina le CLAR base, o le mea lava lea e faʻaogaina ai le 5 Series ma le Series 7. E leai lava se faʻamaoniga aloaia o le afi o le a faʻamalosia ai le M8, ae o mea uma e faasino i lena mea. faʻaaoga tutusa 4.4-lita masaga-turbo V8 e pei o le BMW M5, lea i lenei tupulaga fou o le a tuuina atu 600 horsepower.

2017 BMW M8 teaser
BMW M8 na fa'aalia i le M Festival

E tusa ai ma le BMW, o le M8 o le a avea ma tumutumu o le faʻatinoga a le BMW, o lea e faʻamoemoeina o le a tuʻuina atu se numera o solofanua (faitau horsepower ...) sili atu nai lo le M5. O faʻamatalaga a Frank van Meel o loʻo faʻaalia foi i le itu o le M8 i le lumanaʻi, e pei o le M5, o le ai ai le taʻavale e fa uili.

Na faʻaalia e BMW le M8 i le faaiuga o le vaiaso i le 24-itula Nürburgring. Na faʻaaogaina foʻi le taimi e faʻasalalau ai le toe foʻi aloaia i Le Mans i le 2018 faʻatasi ai ma le BMW M8 GTE, le tauvaga tauvaga a le M8. O le masini fou mo taamilosaga o le a iloa mulimuli ane i lenei tausaga ma o le a amata i le amataga o le tausaga a sau, i le 24 itula o Daytona.

2017 BMW M8 teaser
BMW M8 na fa'aalia i le M Festival

Faitau atili