O le Toyota Supra fou e mafai ona fa'apenei

Anonim

O le isi Toyota Supra o se tasi lea o mea lilo sili ona lelei a Iapani. Ae a oo mai i taumatematega, aua le manatu faatauvaa i le gafatia o le au mamanu o loʻo faʻatumuina le initaneti.

A'o aga'i atu Toyota i le vaega mulimuli o le atina'eina o le Supra fou, o lo'o fa'aauau pea ona faia e le fa'ailoga se manatu e fa'amausaliina lana ta'avale ta'aloga fou mai atua. E matua lelei lava. Ae ui i lea, o loʻo i ai i latou e le mafai ona faʻatali ... E tele faʻamatalaga e uiga i le mamanu o lenei faʻataʻitaʻiga fou.

O faʻataʻitaʻiga na faʻasalalau i luga o le auala o loʻo fautua mai ai o le coupé Iapani fou o le ai ai elemene o le FT-1 Concept (faʻaalia i le 2014). Ma o le mea tonu lava i luga o lenei faʻataʻitaʻiga o nei ata (lalo), faʻasoa i luga o le SupraMKV forum, e musuia.

E LE'I MISIA: Toyota GT86 fa'atasi ma le afi Ferrari o lo'o aga'i atu i luga o le ala… i autafa!

O le Toyota Supra fou e mafai ona fa'apenei 9611_1

Ae mo le afi o le a faʻaaogaina e le Toyota Supra fou, e naʻo le iloa o le a avea ma fofo faʻafefiloi. O le taʻavale taʻavale na maua mai le tuʻua o le BMW M Test Center i Siamani ia Setema o le tausaga talu ai i le 100% eletise. O tau e pei ole malosi maualuga ma faʻavavevave e leʻo iloa. E tusa ai ma le faʻavae, o le a faʻaaogaina e Supra se faʻavae na fausia i le faiga faapaaga ma BMW, e tutusa ma mea o le a tatou mauaina i le sui o le Z4, le BMW Z5.

O le Toyota Supra fou e mafai ona tuʻuina atu i le isi Tokyo Motor Show, ia Oketopa, i se faʻatusatusaga o le faʻataʻitaʻiga gaosiga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili