Fiat Multipla toe mamanuina. Misiona le mafai?

Anonim

O le lu'itau sili lea mo so'o se fa'ailoga ta'avale? E faʻafefea ona toe faʻaleleia le Fiat Multipla? O se MPV laititi, e ui lava i le atamai uma o lona mamanu, na iloa ai ona foliga uiga ese.

Ua avea ma se cliché i luga o soʻo se lisi o taʻavale sili ona mataga na faʻaalia, faʻaalia i luga pe latalata i luga - e tusa lava pe na matou faia ...

O le Sketch Monkey, e igoa ia Marouane, o se tagata mamanu ua liua i le youtuber, lea e mafai ai ona tatou maua i le tele o ana vitio sili atu pe itiiti ifo le tele o toe faʻaleleia o le tele o faʻataʻitaʻiga. Ma e tele talosaga e "faasaoina" le Fiat Multipla.

Fiat Multipla toe mamanuina. Misiona le mafai? 9664_1

O se lu'itau sili, i le ala. I le amataga o le vitio, na te amata i le faia o se suʻesuʻega laʻititi o le faʻataʻitaʻiga, lea na ia manatu "matua mataga e avea ma malulu". Na te faʻamaonia mea e le fiafia i ai, aemaise lava le faʻamuamua o elemene lapotopoto ma foliga vaivai i le faʻataʻitaʻiga. Ae ui i lea, na ia filifili e tausia se tasi o uiga e sili ona iloagofie ai le mamanu o le Multipla, o le laasaga i le va o le pulou ma le voluma fale ma le seti o optics i le pito i lalo o le faataitaiga.

O lona faʻamalositino e aofia ai le tuʻuina atu o le Multipla design se faʻamatalaga sili atu, faʻatasi ai ma pito e sili atu ona faʻamalamalamaina, faʻatasi ai ma vaega manino o le malamalama / ata, ae i le taimi lava e tasi e faʻaumatia elemene lapotopoto, fesuiaʻi mo mea faʻataʻifaʻatasi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ia faʻamaeʻaina le seti, e faʻaopoopoina se seti o uili na ave mai le Fiat 500, mo se foliga faʻaonapo nei ma faʻapitoa. Pe na manuia?

O le vitio, e faʻatatau atili i le faʻalapotopotoga mamanu, faʻatasi ai ma le tusitala o le vitio o loʻo faʻasino, sili atu i mea uma, i meafaigaluega ma metotia faʻaaogaina i Photoshop e faʻamalamalamaina ai lenei toe faʻaleleia. O le suiga o le faagasologa e ui lava ina manaia tele e vaʻai, ae afai e te manaʻo e vaʻai i le taunuuga mulimuli, oso latalata i le pito o le vitio.

O le a sou manatu? E sili atu pe leaga?

Fiat Tele

Faitau atili