A uma mea uma, o le MINI Rocketman e mafai ona avea ma mea moni

Anonim

Talu ai na toe fanauina e le lima o le BMW, o le MINI ua alu sina mea uma. O le van, hatchback, roadster, coupé, SUV ma e oo lava i SUV-Coupé. O le mea e malie ai, o le a le MINI reinterpretation e leʻi faʻapitoa ... laʻititi, e tusa ai ma le igoa igoa.

Ia, e tusa ai ma le Autocar, atonu o le a suia lenei mea, ona o le faʻailoga a Peretania e foliga mai o loʻo naunau e faʻaalia le manatu o Rocketman i le 2011 o se mea moni ma o le a le mea o le a sili ona itiiti o MINI o loʻo iai nei.

E tusa ai ma le lomiga a Peretania, o le a faʻaaogaina e le BMW le pisinisi faʻatasi ma le Chinese Great Wall Motors e atiaʻe ai se faʻataʻitaʻiga eletise fou e tuʻu ai i lalo o le Cooper SE fou, talu ai e ala i lenei faiga faapaaga na maua ai le avanoa i luga o se tulaga e mafai ai. atiina ae Rocketman.

MINI Rocketman
Na faʻaalia i le 2011, o le Rocketman e mafai ona vaʻaia le malamalama o le ao.

Nofoaga gaosi? Saina ioe

Faʻatulagaina mo le taunuu mai i le 2022 (11 tausaga talu ona matou iloa le faʻataʻitaʻiga), e tatau ona gaosia le Rocketman i Saina (pei o le Smarts i le lumanaʻi). E ui lava e leai se faʻamatalaga aloaia, o loʻo i ai tala o le a faʻaaogaina le faʻavae o le Ora R1, o se taʻavale eletise mai se sub-brand o Great Wall Motors.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Le taimi nei R1
E foliga mai, e mafai e le Rocketman ona sau e faʻaaoga le faavae o le Ora R1 lea, ma le fia iloa, e maua ai (tele) ea o…Honda e!

I le 3.50 m le umi, 1.67 m lautele ma le 1.530 m maualuga, o le Ora R1 e latalata i latou o le MINI Rocketman prototype 2011. 33 kWh o se filifiliga), o se afi eletise pito i luma ma le 48 hp ma le 125 Nm, o loʻo i ai le tele. (NEDC) o le 310 poʻo le 351 km, faʻalagolago i le maa.

Faitau atili