100 hp mo le Hyundai i10 N Line fou

Anonim

Tuuina atu i le Frankfurt Motor Show i lalo o le mautauave "Go Big", le Hyundai i10 na mafai ona ia faateʻia tagata uma ma mea uma - ioe, e oʻo lava ia i matou na vaʻaia o ia i Amsterdam -. E mafua ona ua filifili Hyundai e faʻaalia le i10 N Laina , o se mea e sili atu le "feso'o" ma e le o iai i lona muai vaaiga.

Fa'ata'ita'iga lona tolu e maua ai le N Line version (o isi o le i30 ma le Tucson), i lenei ta'aloga ta'aloga na leiloa ai e le i10 ona moli taamilo i luma o le ao, maua isi, ta'i tolu, maua bumpers fou, se grille fou ma tele ma nisi fa'apitoa. 16” uili.

I totonu, o le faʻailoga e alu i le uili fou, o uʻamea uʻamea, pito mumu i luga o koluma ea ma e oʻo lava i nofoa taʻaloga. Ae ui i lea, o le mea sili ona fou o lenei lomiga e sau i lalo o le pulou, ma le i10 N Line e mafai ona faʻapipiʻiina i le 1.0 T-GDi tolu-kosi, 100 hp ma 172 Nm.

Hyundai i10 N Line

Saili le eseesega…

Sili atu tagata matutua ma sili atu tekinolosi

E pei ona taʻu atu e Diogo Teixeira ia te oe i le vitio o le i10 premiere, o le tagata nofo i Korea i Saute na tupu (tele) faʻatusatusa i lona muamua, na amata ona faʻaalia se foliga sili atu ona manaia (ma sili atu tagata matutua).

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le faaopoopo atu i le faateleina o fua, o se tasi o peti a Hyundai mo le i10 fou e popole i tekinolosi. O le faʻamaoniga o lenei mea o le mea moni lea e amata ai le tupulaga fou o le infotainment system mai Hyundai (lea e iai le 8″ touchscreen) ma o loʻo i ai le Hyundai SmartSense security system, lea e ofoina atu le tele o meafaigaluega saogalemu.

Hyundai i10

Mulimuli ane, i tulaga o afi, faʻaopoopo i le 1.0 T-GDi faʻapitoa i le N Line version, o le i10 o loʻo i ai se 1.0 l tolu-siliva ma 67 hp ma 96 Nm , E pei o 1.2 l fa-silinder MPi ma 84 hp ma 118 Nm lea e mafai foi ona fesootai ma le N Line version. I afi uma e lua e mafai, o se filifiliga, e filifili mo se faʻasalalauga otometi.

Hyundai i10 N Line
O le uili o se tasi o eseesega tele i totonu ole laina i10 N.

Faitau atili