O le BMW M2 CS lea sa matou fa'atalitali uma i ai?

Anonim

Mo i latou e manatu o le M Performance versions e le lava "radical", BMW ei ai le CS versions.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatusatusa i le tele "masani" M version, o le BMW M4 CS e tuʻuina atu le 460 hp o le mana (+30 hp) ma faʻataunuʻuina 0-100 km / h i le na o le 3.9 sekone (0.4 sekone itiiti) . I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o isi suiga, taulaʻi i le malosi - faʻamalolo taʻaloga, faʻaititia o le mamafa, i se faapuupuuga ... o le fua masani.

O le iuga e tutusa lava. O lagona malosi ma le malulu i tui o fale gaosimea, pe i luga o le auala poʻo luga o se taʻavale (sili i luga o se taamilosaga).

O le a le foliga o le BMW M2 CS?

E le'i fa'amaonia mai e le BWM le gaosiga o le M2 CS, ae e lelei na latou faia - ma ioe... e mafai ona e faitau i lenei fuaiupu ma se leo taufa'amata'u. E manaʻomia e le lalolagi se "hardcore" version o le M2. Aisea? Mo mafuaaga uma ma nai isi. E le gata i lea, o le "malosi" o se manatu e le o iai, ma o lenei augatupulaga o le M2 e mautinoa lava o le mulimuli ma le taʻavale tua.

I le amanaia o le "masani" BMW M2 (365 hp, 4.0 sekone mai le 0-100km / h ma le 262 kmh o le v / max) o le BMW M2 CS o loʻo i ai mea uma e avea ma masini faʻagaloina. O loʻo i ai tala e faʻasino atu i le vaetamaina o le afi M3 / M4 i le M2 CS i se faʻatulagaga e tusa ma le 400 hp o le mana - aua le tuʻua uso matutua i "pepa leaga". Vaʻai i le faʻataʻitaʻiga o le BMW M4 CS, o le BMW M2 CS e tatau ona i ai se gaosiga faʻatapulaʻa i le 3,000 iunite.

E tusa ai ma mea faʻalelei, o loʻo faʻamoemoeina se foliga sili atu ona manaia, faʻatasi ai ma le pito i luma e maua ai le tele o le ea, uili faʻapitoa, faʻailoga uili sili atu ma totonu ma elemene e faʻamanatuina ai lenei faʻaaliga. O le ata o loʻo faʻatasi ma lenei tusiga e mo naʻo faʻataʻitaʻiga ma na lomia e Cars.co.za.

Faitau atili