O lenei muscular "hybrid" e iai sina Viper, Challenger ma Hellcat

Anonim

E foliga mai ma e le pei o isi mea tau taavale, o le SEMA lauiloa, lea e faia i tausaga uma i Las Vegas, ISA, e tatau ona tatalaina ona faitotoa ia Novema. Ma o loʻo i ai se taʻavale ua sauni e puʻeina uma le mafaufau: le fetu o le alatele.

Na atiaʻe faʻatasi e le HEMI Autoworks ma Ellsworth Racing, o le Highway Star e mafua lona igoa i se pese a le faʻaili Deep Purple na tatalaina i le 1972 ma o se sauʻai moni Frankenstein.

O le taʻavale e sau mai le Dodge Viper na faʻaumatia atoa e le afi, ae o le tino na maua mai i le 1970 Dodge Challenger o lona toe faʻaleleia na sili atu ona manaʻomia.

fetu o le alatele

tipi ma suisui

Fa'atatau i mea fa'avae o lo'o fa'aogaina i lenei foafoaga, o le Highway Star o se su'ega lea o tomai 'oti ma su'isu'i a ona foafoa.

Ina ia faʻafeiloaʻi le taʻaloga masani a le Challenger, o le Viper chassis na faʻaloloa i le 33 cm. O le tino, i le isi itu, na vaʻaia le faʻaofuofu o uili e tupu aʻe e tusa ma le 3.81 cm.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae mo le pulou, na tuufaasolo mai le R/T Charger ma sa tatau ona fetuutuunai ina ia fa'aogaina le afi o le Hellcat, o le 6.2 l V8 Supercharged mata'utia e fa'aulu ai lona 717 hp ma le 889 Nm i uili pito i tua e ala i le atigipusa lima. saoasaoa.

fetu o le alatele

O lo'o fausia pea, ole Highway Star e iai pa'u 295/30 R18 i luma ma le 335/30 R18 i tua. I totonu, o le ai ai se fale taʻavale ma fusi e ono togi.

Ole taimi nei e tatau ona tatou faʻamoemoe e le faʻaleaogaina le SEMA ona o le coronavirus ina ia mafai ona tatou vaʻai i lenei poloketi ola ma lanu.

Faitau atili