Toyota Tundrasine: 8 faitotoa i SEMA

Anonim

Na vaaia e Las Vegas le faaipoipoga fiafia i le va o Toyota Tundra ma se limousine. Mai lenei mafutaga na fanau mai ai le Tundrasine, o se pikiapu limousine crossover.

O loʻo i le isi itu o le Atelani o se tasi o taʻavale sili ona mataʻutia e faʻaalia i le lalolagi e faia i tausaga taʻitasi: le SEMA, i Las Vegas. O se fa'aaliga e tu'ufa'atasia ai le silia ma le 100 fa'atau oloa gaosi oloa fa'aaliga ma sili atu i le 50 fa'aaliga fa'auta ta'avale - fa'aopoopo i fa'ailoga o lo'o iai fo'i aloa'ia i le fa'aaliga.

O le taimi lea, o ai lava na ofu e fasioti (pe faaipoipo…) o Toyota, ma se manatu e 8-faitotoa i se faila e tasi. E faavae i luga o le Toyota Tundra (o le pikiapu tele tele o le ituaiga Iapani) na latou faia le Tundrasine: o se limousine e sili atu i tua atu o tapulaa o soʻo se pikiapu.

I fafo, e ese mai le fua, o foliga vaaia e tuua ai se mea e manaʻomia. Ae o le potu vaalele ma le isi vaega o le potu o loʻo faʻamatalaina se tala ese ona sa musuia i latou e vaalele tumaoti taugata. O faʻamatalaga e lofituina: nofoa paʻu lanu enaena, faʻalava fafie ma faʻatusatusaga paʻepaʻe paʻepaʻe e maua ai le limousine foliga e tatau ai.

VAAI FOI: Renault Talisman: fa'afeso'ota'i muamua

O le malosi e fa'aosoina ai le Tundrasine e fa'atupuina e se afi 5.7 lita V8 ma le 381 hp lea e nafa ma le fa'agaoioia o lona 3,618 kilokalama o le mamafa (1037 kg sili atu nai lo le Tundra muamua). A uma mea uma, aua nei galo: O le a le mea e tupu i Vegas, nofo i Vegas!

000 (9)
000 (8)
000 (1)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili