E pei o aso nei, o taavale oloa e totogi le ISV

Anonim

O le suiga ua uma ona fuafuaina ma amata faamamaluina i le aso. "Taavale oloa mama, ma le pusa tatala pe leai foi se pusa, ma le mamafa atoa o le 3500 kilokalama, e aunoa ma le fa uili" ua le toe tuusaunoa mai le totogiina o le ISV (Lafoga Taavale).

O le tuusaunoaga lea sa masani ona 100%, ua 90% nei, ma o lea ituaiga taavale e tatau ona totogi le 10% o lenei lafoga ina ua mae’a le teuteuga o le ISV Code na lomia ia Aperila, lea na soloia ai le tusitusiga ua tuuina atu ai le tuusaunoaga atoa.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Portuguese Automobile Trade Association (ACAP), o lenei ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatusalia ai le 11% o faʻatauga o taavale faʻatau i lo tatou atunuʻu, faʻatasi ai ma le Matagaluega o Tupe na faʻailoa mai i le 2019 4162 taʻavale o lenei ituaiga na faʻatau atu.

Mitsubishi Fuso Canter

O mafuaaga i tua o le faaiuga o le tuusaunoaga

E pei ona matou taʻu atu ia te oe i nai masina talu ai, i se faʻamatalaga e faʻamaonia ai le tulafono ua fuafuaina, na faʻamatalaina ai e le Malo o lenei tuusaunoaga mai le ISV ma isi faʻamanuiaga e "le faʻamaonia ma faʻafeagai ma taʻiala o le siosiomaga o loʻo faʻavaeina ai le mafuaaga tonu o na lafoga", ma faʻaopoopo mai e faapea. "ua faʻamaonia e mafai ona faʻaoga sese".

I le taimi nei, o loʻo tuʻuina atu foʻi e le pulega isi finauga mo le faʻamutaina o tuusaunoaga mai le totogiina o le ISV e nei taavale faʻapisinisi, e taʻua ai le Mobility and Transport Institute, IP. lea na fautuaina "aloese, i le tulaga o taavale oloa, fua faatatau eseese e faalagolago i le gafatia, maualuga i totonu, poʻo le mamafa mamafa, o se mea moni e oʻo atu i nisi taimi i suiga i taavale e faʻafetaui i latou i tau maualalo ".

maketi taavale
Talu mai le 2000, o le averesi o tausaga o taavale i Potukale ua siitia mai le 7.2 i le 12.7 tausaga. O faʻamaumauga e mai le Asosi Taʻavale a Potukale (ACAP).

I le vaega o faʻalapotopotoga o fefaʻatauaʻiga taʻavale, e le gata na latou manatu o le fua e afaina ai le vaega, ae na faitioina foi le mea moni e faʻatatau i se ituaiga o taʻavale e faʻaaoga muamua e fai ma meafaigaluega faigaluega.

I luga o le faalauiloaina o lenei faiga, na saunoa ai le failautusi aoao o le ACAP, Hélder Pedro: “E le mafai ona vaai i se tulaga faapea, i le taimi o le faaletonu o le tamaoaiga, pe a feagai kamupani ma le tele o faigata, e le talafeagai le soloia nei mea. O se vaega lelei o nei taʻavale o loʻo gaosia i Potukale, o lona uiga e ono iai foʻi kamupani o loʻo aʻafia tonu i lenei fua i fafo".

Faitau atili