Skoda Vision X. Czech tauva mo Captur, Arona ma Kauai i luga o le ala.

Anonim

O le Geneva Motor Show, i le masina, e fa'aopoopoina le taua mo Skoda. E le gata o le a tatou vaʻai i se Skoda Fabia ua toe faʻafouina, o le a tatou vaʻai foi i le Skoda Vision X, o le manatu o se laʻititi laʻititi o le taulaga. O le vaega o loʻo faʻamoemoeina o loʻo faʻaauau pea ona avea ma se tasi o le "sili ona vevela" i le maketi, o se tasi o le televave o le tuputupu aʻe - e le mafai e faʻailoga ona le mafai ona i ai.

evolusione i fafo

Mo le taimi nei, naʻo le faʻaalia i ni nai faʻaliliuga, Skoda Vision X o loʻo tuʻuina atu se suiga fou o foliga o le Mladá Boleslav's brand, faʻaaogaina se fofo vaeluaga optics. O le Kodiaq ma le Karoq ua uma ona faʻaalia o loʻo alu i lenei itu, ae o le Vision X o loʻo faʻaalia se faʻamatalaga fou o le autu, tuʻu le ogatotonu / maualuga i lalo ifo o le faʻamaʻi laʻititi o le LED i le pito i luga e faʻaaogaina ai moli o le ao - o se fofo e e mafai foi ona tatou matauina isi talosaga mai ituaiga eseese.

Skoda Vision X

O le pito i tua o loʻo faʻaalia ai foi se faʻamatalaga fou o le C-shaped optics, lea ua vaevaeina nei i ni vaega se lua - naʻo le faʻaalia o le manatu, o le a mafai ona tatou malamalama pe o elemene pito i lalo o optics poʻo reflectors. O le Skoda Vision X faʻamaeʻaina le seti ma le lua-leo tino, ma le pito i lalo i Flexgreen ma le taualuga (panoramic) ma le A-poutu i le anthracite.

fouvalega mai totonu

O totonu o loʻo matou molimauina se suiga tele, ma Skoda fai mai "o loʻo faʻamalamalamaina ai se gagana fou fou". O le dashboard o lo'o pulea e se infotainment system i le ogatotonu, e aofia ai le tele o le pa'i pa'i ma le fa'alava fa'alava.

Skoda Vision X - totonu

O le manatu o le manatu e tatau ona faagaeetia, ma i le faaopoopo atu i le 20" uili i fafo, o totonu o loʻo faʻailogaina i elemene faʻamalamalamaina e faia i tioata tioata e faʻatupu ai aafiaga malamalama. E pei ona i ai le pule o manatu o le ituaiga, e tatau ona faʻamoemoeina o le Skoda Vision X o se faʻamatalaga moni o le faʻataʻitaʻiga o le gaosiga - o le a fesoʻotaʻi ma le SEAT Arona ma le Volkswagen T-Cross i le lumanaʻi.

O le Skoda Vision X o se tasi lea o elemene taua o le Skoda Strategy 2025, o le fuafuaga faʻataʻitaʻi a le ituaiga, lea o le a faʻatupeina tele i le faʻalauteleina o le lautele, faʻatasi ai ma se taulaiga faʻapitoa i faʻataʻitaʻiga SUV. E le gata i lea, o le a tatou vaʻai foi i faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi ma eletise eletise o loʻo oʻo mai i le faʻailoga - amata i le 2025, tasi i le fa Skoda faʻatau atu o le a faʻapipiʻiina poʻo eletise eletise.

Faitau atili