Tala masani ma le tofo suamalie o le nostalgia

Anonim

Ou te le fiafia, e moni. Na amata uma ona o lenei tusiga e uiga i le leai o se lalelei o aso nei.

O le mea moni o le potu talafou a Razão Automóvel o loʻo i totonu o se tasi o nofoaga sili ona lauiloa i totonu o le atunuʻu e le fesoasoani foi. Ioe, o loʻo i ai le matou ofisa, ma o nei tulaga masani matou te vaʻavaʻai i ai i aso uma aʻo faʻataʻitaʻiina faʻaopoopoga fou.

E fiu, a ea? E leai se mea.

Tala masani ma le tofo suamalie o le nostalgia 9769_1
E le tau mana'omia.

I le faʻataʻitaʻiga, o se fesili taufaasese, pei o: blonde poʻo brunettes?". Talofa, ou te le iloa.”

Mo le taimi nei, o laʻu taupulepulega e tasi lava, ma e le mo le tapaa, ae mo fa'auiga fiafiaga aveta'avale . E le faigofie, ou te tautino atu. E le itiiti ona o le mea na tupu e tele ituaiga. O se tasi oi latou o loʻo faʻaalia i lenei vitio, lea, faʻafuaseʻi, faʻaosofia le tusiaina o lenei tusitusiga.

O lenei vitio o loʻo faʻaalia lelei ai le mea atonu o le auala sili ona mama ma sili ona tauia e ave ai le taʻavale: i luga o se taʻavale masani, ma totigilima mo le faʻamoemoe, i luga o se auala mimilo, faʻatasi ai ma se laufanua matagofie ma se taumafataga e faʻamafanafana ai le manava i malologa - Ou te 'ai lelei Alentejo meaai, ou te fiafia i meaai mama.

O le mea na tupu, e leʻi faʻaalia e le vitio ni faʻamatalaga, ae na ou manaʻo ai e fai se meaʻai aʻo ou tusitusi - na ou maua foi se ata iloga e fetaui.

Tala masani ma le tofo suamalie o le nostalgia 9769_2
E le tatau ona lata mai.

FESOASOANI: Le sootaga i le va o le avetaʻavale masani ma le fiafia o le avetaʻavale

Afai ou te fiafia i mea masani? Ioe e leai. O au o se fautua o le alualu i luma ma tekinolosi. Ile auala, o le Automobile Ratio o se faʻailoga o nei taimi faʻatekinolosi. O matou o numera - e le o lenei lava o se faʻailoga o le faʻaonaponei. E tele mea tuai i numera ma tele mea fou i luga o pepa, pe a ou malamalama.

Ma e mafai foi ona ou tusia e uiga i ai. E uiga i le aafiaga o le faitauina o se mekasini taavale. Ae fa'afefea pe a fai e le Ledger Automobile se lomiga pepa? E tatau ona tatou mafaufau i ai…i luma!

Tala masani ma le tofo suamalie o le nostalgia 9769_3
E le tau fa'atekonolosi.

O le mea moni, ou te manatu o le a ou fiu i le taumafai e faʻamatala se mea e pei o le taʻavale. E tatau ona ou faamutaina lenei le mautonu. Ta'avale masani po'o ta'avale fa'aonaponei? I le fa'atinoga o se fesili fa'a'ole'ole, pei o le: pa'epa'e pe mumu? Talofa, ou te le iloa.

"O fiafiaga sili i le olaga e leai ni faʻailoga, aso, nofoaga poʻo tausaga faʻatapulaʻa"

Tala masani ma le tofo suamalie o le nostalgia 9769_4

Ae mo le aloese mai le masalosalo, i le lotolotoi o le tele o le nostalgia ma le vintage spirit, ou te fiafia foi i taavale faaonaponei.

Tala masani ma le tofo suamalie o le nostalgia 9769_5
E le tau ta'alo foi.

O nei mea uma e oʻo ai i le faʻaiʻuga atonu o fiafiaga sili i le olaga e leai ni faʻailoga, aso, nofoaga poʻo tausaga tapulaa. E pei o se tala masani lelei.

Ae ui i lea, ou te faalogo i taimi uma o tulafono lelei uma e iai lona tuusaunoaga. Moni? Ma talu ai o oe iinei, mulimuli mai ia i matou i luga o le Instagram (ina ia e iloa i taimi uma le mea matou te agai i ai). E iai foʻi mea lelei i aso nei. Ae o le vasega masani ei ai lena lalelei ...

Faitau atili