Challenger SRT Demon o loʻo i ai le faʻaogaina o penisini ma sili atu i le 100 octane. Faapena foi aʻu?

Anonim

Ma o le faʻaaliga umi o le Dodge Challenger SRT Demon o loʻo faʻaauau pea ... O le faʻaaliga taʻavale musele ua uma ia Aperila 11th.

E ala i vitio pupuu - pei o le tasi e mafai ona e vaʻai i lalo - o Dodge na muai vaʻai i lana Challenger SRT Demon fou. O lea laititi, ua fa’ailoa mai fo’i e le kamupani Amerika nisi o vaega fou o lo’o i totonu o le ta’avale ta’aloga, e amata mai i pa’u e o’o atu i le ea malulu o le a fa’aaogaina e fa’amalo ai le afi. Ae e le gata ai iina le tala.

Le Dodge Challenger SRT Demon o le a o le taavale gaosiga muamua e mafai ona galue e le gata i le 91-octane gasoline (e tutusa ma la tatou 95) ae faʻapea foʻi ma le 100-octane tauvaga penisini..

E LE'I MISIA: E sili atu le lelei o la'u taavale i le penisini 98: mea moni po'o tala fatu?

O le mealilo o loʻo i totonu o le ECU, faʻapitoa faʻavasega e maua ai le penisini maualuga-octane, i totonu o injectors ma i totonu o le pamu suauu lua. O lenei faiga o le a mafai ai ona e faʻaogaina le penisini ma faʻailoga octane i luga atu o le 100, i le na o le oomiina o le HO (High Octane) faʻamau i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu.

O le maualuga o le octane e faia ai se eseesega i le faatinoga?

E pei ona faʻamatalaina auiliili i lenei tusiga, o le octane o loʻo faʻatusalia ai le malosi o le paʻu o suauʻu o loʻo faʻaaogaina i afi taʻavale Otto. E le pei o afi o le ea, e mafai ona oʻo mai i le maualuga o le faʻapipiʻiina o fua faatatau, e faʻamaonia ai le faʻaogaina o le penisini maualuga octane, o afi faʻapipiʻi e masani ona i ai le maualalo o fua faʻamalosi. Ae ui i lea, latou te fiafia tele i le penisini maualuga octane.

O le mafuaʻaga o lenei mea ona o le mea moni e faʻapipiʻi e masini supercharged le ea aʻo leʻi ulu atu i totonu o le potu afi. Le mea e mafua ai le maualuga o le mamafa ma le vevela i totonu o le potu faʻafefe. O le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina le penisini e mafai ona tatalia le vaega faʻamalosi mo se taimi umi, o lona uiga, e le paʻu i luma o lona taimi. O le taunuuga o le faʻateleina o fua ma, ioe, faʻatinoga.

I le tulaga o Challenger SRT Demon, o le faʻailoga e faʻamautinoa o le a lagona e pailate toso le eseesega. E tusa ai foi ma le Dodge, o le faʻafefiloi mulimuli o penisini octane eseese e leai ni aʻafiaga leaga i luga o le afi. Ae peitai, afai e tupu lenei mea ma o le numera octane e maualalo tele, o le maualuga octane mode o le a le fa'agaoioia.

O le Dodge Challenger SRT Demon o le a tuʻuina atu ia Aperila 11, i le New York Motor Show.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili