E na o le pau lea o le Peugeot 205 GTI ofutau i le lalolagi, ma o loʻo faʻatau atu

Anonim

O le tala o loʻo faʻamatalaina i le le tele o upu: itiiti le tuʻuina atu i le faʻaaliga poʻo le faʻaalia, o le milionea Farani Bernard Arnault, o le pule o le vaega tele o oloa faʻatau oloa i le lalolagi (LVMH), na filifili e maua, i le 1990, se taavale masani masani, i le lea e faigofie ona le iloa - a Peugeot 205 GTI.

Ae ui i lea, ona o lona tulaga, e le na o le faatauina e Arnault le 205 GTI; o le taimi lava na ia mauaina ai, na ia faʻatonuina le kamupani Labbé e faʻaofuofuina, ina ia ogatasi ma le Laasaga 2 faʻavasegaina mo lenei ituaiga taʻavale. O lona uiga, ia mafai ona pasia e aunoa ma se afaina i fana ma osofaiga faaauupegaina.

Ona o le faateleina o le mamafa na aumaia e le "ofutau" - toeitiiti atoa le 1400 kilokalama e faasaga i le 875 kilokalama aloaia o le uluai - na manaʻomia ai le faʻamalosia i nofoaga uma, lea e masani ona aofia ai le taofi ma taofi. Ae ui i lea, o mea uma e faasino i le 1.9 o le 130 hp e leʻi faia se suiga.

Peugeot 205 GTI Armoured 2018
Va'ai atu i fafo, e leai se tasi e fai mai e tatau ona latou ui atu i se sone taua!...

Saogalemu fafo, sili atu le matagofie totonu

A leai, o nai suiga, faatasi ai ma le 205 o loʻo faʻatumauina foliga tutusa i fafo, e ui lava i le faʻaogaina o le tino ma faʻamalama faʻamalama, ae, i totonu o le fale, e mafai ona maua ni filifiliga e pei o le ea malulu poʻo le fesoasoani foʻi. E lua vaega e le o ni meafaigaluega masani i luga o le ata muamua.

I le tulaga o le mafanafana, nofoa paʻu ma faʻavaʻa faitotoʻa, faʻapea foʻi ma kapeta mumu, i le faʻatusatusa manino i le uliuli o le isi vaega o le fale, o se vaega foi o filifiliga a Arnault.

Peugeot 205 GTI Armoured 2018
Faʻaeteete i fafo, o le Peugeot 205 GTI na saunia e Bernard Arnault e le mafai ona faʻaalia ni mea taugata i totonu.

E fai pea ma sui ole pule muamua

i le taimi nei ma 14 700 kilomita , o lenei Peugeot 205 GTI na faʻatautaia e le fai pisinisi mo ni nai tausaga, seia oʻo i le 2009, na pasi atu i lima o se tagata e aoina mai, ae ui i lea, na tausia le taavale i le igoa o le milionea. Ua fa'atau nei le ta'avale, e ala i le kamupani Art&Revs, i tau faavae o 37 500 euros.

Peugeot 205 GTI Armoured 2018
I totonu o se ta'avale fa'aofuofu, e le mafai ona misi se tioata fa'atosina

E moni lava, faatasi ai ma lenei aofaʻi, e mafai ona faʻatau, e le tasi, ae tele iunite o lenei ituaiga, i le maketi lona lua. O le tele o latou e oʻo lava i se tulaga o le faʻasao lelei e pei o lenei 205 GTI. Ae ui i lea, e moni foi, e tusa lava po o le a le lelei o latou, e leai se tasi e mafai ona faʻapitoa pe tulaga ese e pei o Bernard Arnault's bulletproof Peugeot 205 GTI…

Faitau atili