Su'e le Hyundai i30 N. E lelei ea e pei ona latou fai mai ai?

Anonim

E le o se mea sili ona malosi i le vaega poʻo le sili ona vave. Afai o lenei folasaga e foliga mai e matua le fiafia, e te faitau pea i lenei Hyundai i30 N iloiloga, o se faʻailoga e te malilie faatasi ma aʻu i mea nei: o le taʻavale taʻavale e le naʻo numera.

E lei uma lava. Ma o le Hyundai i30 N o se faʻataʻitaʻiga lelei o lenei filosofia. E le pei o isi taʻavale taʻavale, o le Hyundai i30 N e le faʻaalia ona uiga sili ona lelei i le pepa faʻapitoa, e faʻapolopolo mo i latou e aveina. Ma sa ou aveina mo le silia ma le 700 km.

Faʻavave, faʻagesegese, i luga o le auala ma le alatele. Ae ui i lea, i lalo o ituaiga uma o tulaga. Na ou faʻaaogaina le tele o kesi nai lo le mea e tatau ona ou maua ae sa tele foi loʻu fiafia ... o nisi taimi, atonu e sili atu. O ai na te le…

Su'e le Hyundai i30 N. E lelei ea e pei ona latou fai mai ai? 9802_1
O ata o loʻo faʻatasi ma lenei tusiga e mai le le maalofia Thom V. Esveld . O le ata vitio sa fa'atonuina e Filipe Abreu.

Oka se taavale!

Lagona o le pulea. O le Hyundai i30 N tatou te maua ai se lagona faagaeetia o le pulea. Ua uma ona ou maua le avanoa e faataitai ai o ia i luga o le ala - e mafai ona e manatua lena taimi i lenei tusiga - ma o lea ua ou maua le avanoa e toe feiloai ai ia te ia iinei, i Potukale, i nisi o auala ou te fiafia i ai.

O na auala o loʻo i ai na "fetish" piʻo ou te iloa sili atu nai lo alofilima o oʻu lima. E tusa lava pe, o le mea moni, ou te le iloa lelei alofilima o oʻu lima ...

Tagata uma—ma a ou fai atu i tagata uma, o tagata uma lava! - o taʻavale taʻavale o loʻo ou faʻataʻitaʻiina iinei i le Reason Automobile e "faʻamalosia" e pasi i luga o nisi auala. O se ituaiga o faasalaga, ae o se faasalaga lelei. O auala ou te iloa ai auiliiliga uma o le asphalt, patupatu uma, eseesega taʻavale uma, pu uma ma ala uma.

Hyundai i30 N su'esu'ega su'esu'e Portugal
Ioe… o se pa e tetee i le auala. O se faaletonu o iinei i Razão Automóvel o le a avea ma mafuaaga e fiafia ai seia oo i le 2055. Afai na e vaʻai i le vitio, e te iloa le mea o loʻo ou talanoa ai ...

O tamai "faasao" o le ave taavale - lea ou te manaʻo e natia ina ia aua neʻi faʻaleagaina - lea e naʻo aʻu, le taʻavale, ma lena sikuea mita o le asphalt lea ou te faʻasino i ai le uili pito i totonu i le na o le paʻu muamua. le uili.

E sili atu le tu'u pea o le vae i le taofi e fa'afaigata ai le ola mo le au pito i tua ma le mamafa o le au pito i luma.

O nisi taimi e le o se auala sili ona aoga, ae ou te le o taumafai lava e ta le taimi. O lo'o ou taumafai e fa'atūina se gagana fa'apitoa. Va'ai po'o le a le mamao e mafai ona ou alu i ai, va'ai po'o le a le mamao na te tu'u mai ai a'u ou te alu, ma a tatou o'o atu iina... lelei a tatou o'o i ai, e tatau ona tatou va'ai po'o le a le mea e tupu. Ou te tusi i le numera tele ona e iai laʻu taavale… ma o le Hyundai i30 N o se taavale e mafai ona matou faʻatuatuaina.

Swipe e va'ai ata:

Hyundai i30 N su'esu'ega su'esu'e Portugal

Afio mai i luga o le va'a. E alu ese le vaalele i ni nai sekone...

E lelei tele le lagona o le ta'avale, o le axle pito i luma e fa'afetaia'ia mana'oga sili ona ogaoga, o le ta'avale e fa'aa'oa'o ma tali atu le au i tua ma le alualu i luma ofoofogia. E le fefe lava. Lagona o le pulea atoatoa. I le vitio o le ata puʻeina na ou faia mo Razão Automóvel mo YouTube (faʻailogaina) na galo ia te aʻu le taʻua o se mea taua tele, ae e leʻi alu i tua atu o pito o nisi o matou au faitau: o le mamafa o le atoaga.

O le Hyundai i30 N e mamafa. Ua fai si mamafa.

E tusa ma le 1600 kilokalama i le faasologa o le faasologa (1584 kg sili atu ona patino), ma o le faʻaaogaina o le uʻamea maualuga e le mafai ona avea ma faʻamaoniga mo mea uma. Ae o lo'o i ai se mafua'aga lelei na ou le manatua ai le mamafa… e le'o ia lagona. O le mamafa e tufatufa tutusa i luga o au e lua. Pau lava le fa'amaoniga e tasi: fa'atonuga tau. I luga o le Hyundai i30 N e leai ni faʻailoga o le carbon fiber poʻo isi mea faʻatekonolosi.

Hyundai i30 N su'esu'ega su'esu'e Portugal
O le fa'apuupuuga N o lo'o iinei e nofo ai...

tuu mea i se vaaiga mamao

Toe fo'i i lagona. E pei ona ou fai atu, ou te leʻi tauina le taimi. Ae pei ona ou fai atu i le vitio, ou te iloa o le Honda Civic Type-R na ou pasia nisi o nei tulimanu vave atu nai lo le Hyundai i30 N. Tele vave? Leai, ae e mautinoa e vave.

Su'e le Hyundai i30 N. E lelei ea e pei ona latou fai mai ai? 9802_5
O le aileron pito i tua.

O le mea e fa'aopoopo e le Honda Civic Type-R i le lelei, o le Hyundai i30 N e fa'amalieina. Ma e aunoa ma le manaʻo e nofo i luga o faʻatusatusaga, seʻi ou taʻu atu ia te oe o latou masini e lua e matua ese lava. Ae e le maalofia le talanoa e uiga i le Honda Civic Type-R ona o le faasinomaga i le vaega. Fa'asino.

O le mea e te tetete ai le Type-R, o le i30 N e te ataata ai.

E fa'afefea ona ou fa'ailoa manino atu lenei mea... Ou te iloa! Va'ai faalemafaufau i se fa'afealofani torrid i le va o le Volkswagen Golf GTI ma le Honda Civic Type-R. Afai e fua mai se mafutaga faʻapenei - ua uma ona tatou vaʻai i mea ese iinei mo Reason Automobile ... - o le taunuuga o le a tutusa ma le Hyundai i30 N.

Hyundai i30 N su'esu'ega su'esu'e Portugal
Ta'aloga ma fa'amatalaga? Leai se masalo.

O le Hyundai i30 N o loʻo afa i le va o latou. Mai le Golf GTI o le a maua ai le faʻamatalaga ma se tulaga masani. Mai le Honda Civic Type-R, o le a maua mai ai se afi e sili atu le "spiked" ma se taʻavale maʻai.

Masalo o se tala fa'atusa mata'utia (e moni lava...)

I le mafaufau lona lua, masalo e le o se talafaatusa sili lea na tupu ia te aʻu - e ui lava i le tulaga o le malosi o le Hyundai i30 N e oʻo lava i le afa o latou va.

Hyundai i30 N su'esu'ega su'esu'e Portugal
Le goto lena… o le a le mea na sosoo ai? Alatele Blue Lagoon.

O le Hyundai i30 N e iai lona fa'asinomaga. E pei ona faamatala mai e lona tama moni ia te au i le taimi o le faaaliga faavaomalo:

O le Hyundai i30 N e le fa'atatau i le RPM (ta'amilosaga ile minute) ae fa'atatau i le BPM (pa'o ile minute).

Albert Biermann, Faatonu o Matagaluega N

E leai ae e mafai lava. O le mauaina o le malosi sili atu mai le Hyundai i30 N e tatau ona avea ma taʻaloga a tamaiti - Ou te tuʻuina atu "tausuaga" i lou mafaufau. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le SEAT Leon Cupra - lea e oʻo mai i le taimi nei (sili atu nai lo se isi lava FWD) o se tasi o pusa vevela ma le tele o taimi o loʻo i ai i luga o le Nürburgring - faʻatasi ai ma sauniuniga e faigofie ona sili atu nai lo le 300 hp malosi lea e ofoina mai e le 2.0 TSI lauiloa e pei o. tulaga. . O le auai masani i le Nürburgring e le gata ona o le afi, ae faʻapea foʻi i le taʻavale tulaga ese o le faʻataʻitaʻiga Sipaniolo.

Toe foʻi atu i le Hyundai i30 N, taunuu mo le taimi muamua i lenei vaega ma faʻamaonia o ia lava i lenei auala e faasaga i faʻataʻitaʻiga ma le tele o tausaga o le talafaasolopito e ofoofogia. E te ioe?

Hyundai i30 N su'esu'ega su'esu'e Portugal
O se tasi o tala sili ona sola ese i le vaega.

Ou te faʻamoemoe na e fiafia i le vitio - faʻapea o le mea lea i le taimi lava lena. Aua o le tala o le fesuiaiga o se mea e matua faavalevalea ua ou manao ai e ata: stabilizer bar ma anti-approach bar. O a'u la o le geek e nafa ma le tusiaina o le tele o nei mea.

Aua nei galo e lesitala i la matou auala! Kiliki iinei.

Faitau atili