O lo'o masalosalo pea Toyota i ta'avale eletise. O hybrids e tumau pea le fofo sili

Anonim

E ui lava i le faʻaiʻuga talu ai nei na faʻasalalau e faʻalauiloa se eletise eletise o le C-HR crossover i Saina - amata i le tausaga a sau, e faʻamalosia e Saina tagata gaosi oloa uma ia i ai le 100% taavale eletise i lona tulaga -, O lo'o tumau pea le mumusu o Toyota e faia se la'asaga i le lumana'i i le 100% o ta'avale eletise.

E le gata ona ua ia malamalama o hybrids o le a faʻaauau pea ona avea ma se filifiliga sili atu ona aoga, ae ona o lona le talitonuina o maa lithium-ion - ae le o toe mo le malo-malosi!

O le tulaga sili ona lata mai na faia e le Toyota Motor Company CEO Shizuo Abe, o ia, i faʻamatalaga ia Wards Auto, na fai mai "matou te talitonu o le a faʻaauau pea ona sili atu le taua o hybrids nai lo le eletise", o le mea lea "o le matou peti autu e ausia ai le sini faʻatulagaina e tulafono fou, e le gata i Europa, ae o le lalolagi atoa, o le a faʻaauau pea ona avea ma hybrids ".

Toyota Auris Hybrid 2017
O le hybrid Auris o se tasi o elemene o le aiga hybrid o le ituaiga Iapani

E tusa ai ma lea lava matafaioi, E talitonu Toyota o le a oʻo atu i le fa miliona iunite i le 2030 le faʻatau atu i le lalolagi atoa o ana hybrids (masani). - Toyota fa'atau atu le tusa ma le 10 miliona ta'avale i le tausaga i le lalolagi atoa - fa'aopoopo le selau afe o fa'apalapala fa'apipi'i ma le selau afe 100% ta'avale eletise.

Fa'afitauli i trams? Maa Lithium

Mo Shizuo Abe, o le faʻafitauli tele i taʻavale eletise o loʻo i ai nei o maa lithium-ion, e taugata, tetele ma mamafa, faʻaopoopo i le faʻaalia o "uiga faʻaleagaina" e faʻaumatia ai le malosi ao latou matutua ma faʻaopoopo i le selau o taamilosaga. o uta.

O le Ofisa Sili o Pulega o le Toyota Motor Company faʻaaogaina, e fai ma faʻataʻitaʻiga, se faʻataʻitaʻiga 100% eletise Prius e faʻaalia ai le tau o maʻa. Afai ei ai se 100% eletise Prius, e ausia ai le tele o 400 km, o le 40 kWh lithium-ion pusa maa o le a lava. O le tau o ma'a na'o le tau o se mea i le va o le ono afe ma le iva afe euros.

E tusa lava pe, i le aluga o taimi, o le tau o maa o le a afa - e pei ona faʻamoemoe e tupu i le 2025, e ui lava o se sini faʻamoemoe - e le o lona uiga o le eletise o le a sili atu ona manaia i le tele o tagata faʻatau, puipuia Abe.

2017 EV ma'a
O maa Li-ion o se tasi lea o mafuaʻaga o popolega ile eletise, mo Toyota

E sili ona manaia maa malo malo

E sili atu le manaia, mo le matafaioi lava e tasi, e foliga mai o le tekonolosi i le lumanaʻi o maʻa malo, faʻamautinoa e manaʻo Toyota e faʻatauina lenei fofo "i se taimi vave lava".

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

E ui lava ua faʻailoa e Toyota o loʻo faʻamoemoe e faʻatau atu eletise ma maʻa malo i le amataga o le 2022, fai mai Shizuo Abe o le a latou, mo le taimi nei, o ni taʻavale faʻataʻitaʻi ma mea laiti, faʻatasi ai ma le tele o gaosiga e faia i le 2030, "se aso sili atu ona moni " mo le faʻalauiloaina o lenei tekinolosi i luga o le maketi.

Faitau atili