O nei taavale e lua uiga igoa.

Anonim

Ole galuega ole filifilia o igoa ole taavale e foliga mai o se galuega faigofie ae e leai - o le mea moni o se tasi o galuega sili ona faigata… o le lisi na matou tuʻufaʻatasia o se faʻamaoniga o lena mea.

Na e iloa o le taimi nei o loʻo i ai faʻailoga e aloese ai mai tulaga faʻamaasiasi e faʻaalu le faitau miliona i luga o komepiuta algorithms e faʻatupu ai faʻafuaseʻi ma i le taimi lava e tasi igoa faatosina?

O se tasi o na faaaʻoaʻoga o Lotus. O le igoa o Evora na fa'atupuina e se faiga fa'akomepiuta, e amana'ia ai upu evolution, vogue ma aura. E masani lava, e pei ona masani ai le ituaiga, o le igoa e amata i le E (Elan, Elise, Esprit…). O se mea faʻafuaseʻi e tutusa le igoa ma le matou taulaga i Alentejo.

I le faia o lenei faʻamatalaga, seʻi o tatou faʻaititia le tulaga o le talanoaga ma faʻafeiloaʻi oe i igoa e sili ona le masani ai i totonu o fale gaosi oloa.

Honda Fitta

Honda Jazz
Honda Jazz

"Fitta" o le upu Nouei mo le va'a. O le taimi lava na latou matauina ai lenei mea faʻafuaseʻi, na suia e le kamupani Iapani le igoa i Honda Jazz , igoa lea na fa'aigoaina muamua ai le Honda Fit o lo'o fa'atauina i Europa.

Ford Pinto

Ford Pinto
Ford Pinto

I Amerika, o Pinto o se ituaiga o solofanua. I Potukale o le lona 19 lea o igoa tauvalaau e sili ona faʻaaogaina ma i Pasila, o le gagana faʻaleaga mo le totoga o tama tane - oops...

Chana

Chana
Chana

I lenei tulaga, e le o se taavale, ae o se taavale faʻatau pisinisi. Ose igoa fa'afafine mo ia ta'avale tama.

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Pajero

O LE Mitsubishi Pajero o se tasi o jeeps sili ona lauiloa o le ituaiga Iapani. O le igoa faʻataʻitaʻiga, i le isi itu, e le o se filifiliga fiafia tele. Aisea? Aua mo le "nuestros hermanos", o le upu Pajero o loʻo i ai le uiga o le "tagata e faʻamalosi". E leitioa a lauiloa i atunuu Sepania o Montero.

Chevrolet Kalos

Chevrolet Kalos
Chevrolet Kalos

O le isi taimi e te vaʻai ai i lenei faʻataʻitaʻiga Amerika, sola ese. E te le mana'o e 'ai se Chevrolet i le Kalos, a ea? ?

Kia Manu

Kia Manu
Kia Manu

Fai mai le igoa o mea uma a ea?

Fa'asoa i la matou nusipepa

Opel Ascona

Opel Ascona
Opel Ascona

Ina ua faʻalauiloaina le faʻataʻitaʻiga i le 1973, o le Opel Ascona na suia lona igoa i Potukale i Opel 1204 - mo mafuaaga e fai mai le toatele o faiga faaupufai. Fai mai faʻamatalaga e le faʻamaonia e leʻi taliaina e le pulega le igoa "Ascona" ona o le faʻailoga e ono tupu mai ai.

O le Opel Ascona na fa'atauina i Potukale o le Opel 1604 ma le Opel 1904, fa'atatau pe o le 1.6 po'o le 1.9 le malosi o le pa'u. Mulimuli ane, na talia foi le igoa Ascona. I ni nai sefulu tausaga mulimuli ane e mafai lava ona vaʻaia ni nai Ascona o loʻo taamilo fiafia i auala.

Daihatsu le lavalava

Daihatsu le lavalava
Daihatsu le lavalava

Vaai, ua alu lē lavalavā le Tupu… faamalie atu! Daihatsu alu le lavalava!

Toyota Picnic

Toyota Picnic
Toyota Picnic

Leai, o le Toyota lea e le liu i se laulau 'ai, e le sau ma se tautua o ipu i totonu o le ogalaau, e le mafai foi ona mu i totonu. O le mea moni, o le igoa "Picnic" na faʻaaogaina e faʻatulagaina ai lenei minivan o se taʻavale masani.

Mazda Laputa

Mazda Laputa
Mazda Laputa

Na musuia e le tusi a Jonathan Swift Gulliver's Travels, o Laputa o se motu opeopea e mafai ona gaoioi e le maneta. Mo matou Potukale, o le igoa o lenei faʻataʻitaʻiga e tasi lava lona uiga...

Hyundai Kauai/Kona

Hyundai Kauai Eletise

Ole fa'aopoopoga lata mai ile lisi ole igoa...le talafeagai. Potukale na o le pau lea o le atunuu i le lalolagi lea e faaigoa ai le Hyundai Kona, e faaigoa i se motu i Hawaii, o Kauai - o le igoa foi o se isi motu i le atumotu o Amerika i Matu. "Faʻafetai" mo Hyundai pe a mafaufau i la matou maketi laiti ...

Faitau atili