O le "fou" Peugeot Pick Up e manaʻo e faʻatoʻilalo Aferika

Anonim

Peugeot ma le konetineta o Aferika e iai se mafutaga ua leva. O le Peugeot 404 ma le 504 ua avea ma fa'ailoga, fa'ato'ilaloina le konetineta o Aferika mo lo latou malosi ma le tumau, e le gata i le ta'avale ma le pikiina. O le 504 na lauiloa foi o le "Tupu o auala Aferika", ma o lona gaosiga na faʻaauau i Aferika, ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga i Europa. O le 504 pikiapu na o le taofia o le gaosia i le 2005, i Nigeria.

Le fa'ailoga Farani ua toe fo'i nei i le konetineta o Aferika ma se pikiapu, fa'atelevaveina le fa'agasologa fa'avaomalo. O le a tatou le vaai i se pikiapu Peugeot 508 po o se toe tuuina mai o le Hoggar, le tamai pikiapu Amerika i Saute e faavae i luga o le 207. Nai lo lena, na liliu atu Peugeot i lana paaga Saina, Dongfeng, lea ua uma ona maketiina se pikiapu i le maketi Saina - ua taʻua. Mauoa.

Peugeot Pick Up

O se fa'amalositino manino i fa'ainisinia pine, se fa'asologa fou ma fa'ailoga, na vave fa'atagaina Peugeot e fai se talosaga e fa'atumu ai lenei avanoa i lana fa'a-Afrika. Ae ui i lea, sa i ai se avanoa mo se faʻamatalaga faʻanoanoa, o loʻo taʻua i le igoa Peugeot i mataitusi agalelei na faʻamauina i le faitotoʻa pito i tua, ma manatua ai le tali tutusa i le nostalgic 504.

Peugeot Pick Up e foliga mai e le fou

I le avea ai ma se Dongfeng Rich ma ni faailoga fou, na maua ai e Peugeot se faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina i le tausaga mamao o le 2006. Ae e leʻi muta ai le tala. Dongfeng Rich o le taunuuga o se pisinisi soofaatasi i le va o Dongfeng ma Nissan, ua taʻua o le Zhengzhou Nissan Automobile Co., e taulaʻi i le gaosiga o taavale faʻatau. O le pikiapu Saina, i le mea moni, e leai se mea e sili atu nai lo se faʻaaliga o le Nissan Navara muamua - D12 augatupulaga - faʻalauiloa i le 1997.

Peugeot Pick Up

O le mea lea, o le "fou" Peugeot Pick Up o se faʻataʻitaʻiga lelei ua 20 tausaga.

O lo'o tu'uina atu mo le taimi nei na'o le lua fale, o le Pick Up o lo'o i ai se afi afi tiso masani ma le malosi o le 2.5 lita, fa'aolaina le 115 horsepower ma le 280 Nm o le malosi.

O le a maua i le 4 × 2 ma le 4 × 4 versions, faʻatasi ai ma le faʻasalalauga o loʻo faʻatinoina e ala i le lima-saosaoa manual gearbox. O le pusa uta e 1.4 mita le umi i le 1.39 mita lautele ma o'o atu i le 815 kilokalama.

Atonu e faʻavae i se faʻataʻitaʻiga tuai, ae o mea faigaluega o loʻo i ai nei e le o misi, e pei o le USB port, manual air conditioning, eletise faʻamalama ma faʻata, leitio faʻatasi ai ma le CD player ma tua o le paka. I le mataupu saogalemu, ABS ma taga ea mo avetaavale ma pasese o loʻo iai.

Peugeot Pick Up amata maketi ia Setema.

Faitau atili