Mafaufau o lo'o e va'ai i se Mercedes-Benz 190E Evo? Va'ai lelei...

Anonim

O le faigata o le tu'ufa'atasia o ta'avale se lua i le mamao o le taimi e tasi Mercedes-Benz 190E mai le 1985 ma a C63 AMG (W204) o le 2010, ua aliali mai o le tausaga amata lea o lenei poloketi, lea na amata i le 2013.

Ae i le lima tausaga mulimuli ane, e le mafai ona e fesiligia taunuuga - e naʻo le manaia. Na fuafuaina e North American Piper Motorsport, o le Frankenstein Benz, e faʻapipiʻi i lalo i le faʻaogaina o se tino o le 190E 2.3 i luga o se taʻavale ma le masini o le AMG C63 (W204) - faʻatasi ai ma le V8 matagofie o le 6.2 l.

E pei o nisi o galuega faʻapitoa restomod, e tuʻufaʻatasia le sili o lalolagi uma e lua, o foliga o taavale mai aso ua mavae ma vaega faʻaonaponei.

Mercedes-Benz 190E. C63 AMG, Frankenstein

O le C63 na matua aveese uma ona vaega - afi, faʻasalalau, taofi, totonu, ma isi ... - faʻatasi ai ma le 190E bodywork o loʻo tuʻuina i luga, sosoo ai ma le toe faʻaleleia o vaega uma. O lea foi na faamalosia ai nisi o latou e toe sui, aemaise lava i totonu o le vaega o le afi, e pei o suau'u radiators, ea malulu, po o le pamu taofi tutotonu.

Ae e leʻi muta ai le galuega, faatasi ai ma le Piper Motorsport ua suia le styling o le 190E e latalata atili atu i le 190E Evo fiafia, e pei ona vaaia i le faʻalauteleina o le faʻailoga uili, o le spoiler i luma poʻo le i ai o se apaʻau limafoai i tua. E le gata i lea, o totonu, na maua mai i le C63, na manaʻomia se galuega ina ia faʻapipiʻi atoatoa i totonu o le tino sili atu ona faʻaogaina o le 190E.

Mercedes-Benz 190E. C63 AMG, Frankenstein

E leai ni faʻamatalaga faʻatinoga, ae o le a mautinoa lava, a itiiti ifo, faʻatasi ma i latou o le C63 lava ia, faʻatasi ai ma le sili atu i le 450 hp faʻapitoa e faʻatagaina e oʻo atu i le 100 km / h i le 4.4s. Fa'atinoga le mafaufauina mo le uluai 190E Evo, fa'aauupegaina i le 2.5 l inline fa cylinder ma gaioiga o le 195 hp (Evo) ma le 235 hp (Evo II). Mulimuli ane, o le sitaili faʻateleina ma faʻamaonia o le Evo - manaʻomia mo faʻamoemoega DTM homologation - maua se tutusa i le faʻatinoga na ausia!

Va'ai i le fa'ata'ita'iga o lo'o i lalo o nisi o vaega na uia e le poloketi. Ina ia vaʻai i le faʻaleleia atili o le poloketi, asiasi i le itulau Facebook faʻapitoa i ai.

Mercedes-Benz 190E. C63 AMG, Frankenstein

Le amataga o le poloketi: C63 AMG ma 190E o loʻo vavae ese.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili