Ua toe foi mai le 426 Hemi ma sa ia aumaia se Dodge Charger ma ia.

Anonim

Ua fai si leva talu mai le alo ese ma o Mopar na faʻalauiloaina ni faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o loʻo oʻo mai se mea faʻapitoa. O lea i le SEMA na matou iloa ai le mea: o le 426 Hemi engine, ua toe foʻi mai o se afi afi (o se afi atoa o loʻo faʻatau atu i totonu o se atigipusa ma ua sauni e faʻapipiʻi) ma toe faʻaigoaina Hellephant.

Ina ia fatuina le Hellephant, na amata ai Dodge mai le pito i lalo o le Hellcat ma faʻateleina le lapoʻa ma le taʻavale a le V8's cylinders, siitia le suiga mai le 6.2 l i le 7.0 l. O le Hellephant e maua ai le 1014 hp o le mana ma e tusa ma le 1288 Nm o le malosi.

Hellephant ei ai se poloka alumini ma se compressor lapoʻa. E ui lava i le naunautaiga tele o loʻo faʻatupuina, o le a naʻo le Hellephant e mafai ona faʻaaogaina (faʻaletulafono) i taʻavale aʻo leʻi oʻo i le 1976, ona o tulafono faʻaleagaina.

426 Hemi

O se afi tele e tatau ona faʻaalia i totonu o se taavale tele

Ina ia tuʻuina atu le 426 Hemi fou, ua faʻaogaina e Dodge ia lava ma le toe faʻaleleia o faiga. Mo lena mea na ia ave ai se Dodge Charger i le 1968 ma fausia ai le Super Charger Concept, o se Charger na faia i se taotoga palasitika, mauaina o fenders fiberglass, o moli o le Challenger o loʻo i ai nei, o se mea faʻaleagaina i tua ma faʻata o le Dodge Duster 1971.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le faaopoopo atu i se afi fou ma suiga matagofie, na maua foi e le Super Charger Concept le Challenger Hellcat ono-saosaoa manual gearbox, Brembo taofi, 20" luma ma le 21" uili tua ma se totonu toe faafouina ma Challenger SRT vaega Hellcat ma le Viper.

Super Charger Manatu

O le afi fou a Dodge o loʻo fuafua e taunuu i le kuata muamua o le 2019. E leʻi faʻasalalau le tau ae o loʻo faʻamoemoeina o le pusa o le a sili atu le taugata nai lo le Hellcrate (lea e aumaia ai le afi Hellcat ma le 717 hp).) lea e tau e tusa ma le 17 afe euros.

Faitau atili