Amata malulu. E te le mateina lava le ituaiga o lenei "coupé" SUV

Anonim

O se faaataataga i le ata ua faailogaina: sa tuuina atu i ni nai aso talu ai i le Salão de São Paulo, i Pasila. O lo'o avea pea ma fa'ata'ita'iga, e va'ai i se mea fou SUV "Coupé" pe leai, ma e sau mai se ituaiga lauiloa.

Ae aiseā e te faʻamoemoe ai o se SUV "Coupé", o se ituaiga o taʻavale e leai se uiga ... O se tasi o faʻailoga o loʻo tuʻufaʻatasia i le lisi o i latou o loʻo faʻaopoopoina nei SUVs "lelei" i la latou faila - talu ai nei na matou feiloai ai i le Skoda. Kodiaq GT ma le Renault Arkana.

Ae na e mateina po o le a le ituaiga e iai lenei faʻataʻitaʻiga? O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia:

Fiat Fastback

Ioe, e oo lava ia Fiat sa le mafai ona tetee atu i le faaosoosoga - o le Fiat Fastback . E le gata e te manatu o se coupé, o le igoa Fastback e fesoʻotaʻi ma coupé - e leai se saʻo...

I ni nai masina talu ai na matou faʻaalia ai o loʻo fuafua Fiat e faʻalauiloa isi SUV e tolu i luga o le maketi i Amerika i Saute i le 2022 - i le taimi nei, Fiat i Europa o loʻo naunau mo oloa fou. Fiat Fastback e va'aia se tasi, pe sili atu, o nei SUV fou.

O se faʻataʻitaʻiga, ae o lona amataga e le faʻaseseina, aua e faʻavae i luga o Fiat Toro, le pikiapu manuia o le faʻailoga Italia ... pe o Pasila?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili