Te'i! Porsche 935 "Moby Dick" tua

Anonim

O se tasi o mea sili ona taua mo le au fiafia Porsche ua uma ona faia, o le Rennsport Reunion, i luga o le taamilosaga le itiiti ifo o Laguna Seca, i le setete o Kalefonia, ISA. O le lomiga lona ono o le mea na tupu e faʻapotopotoina mea uma o le tauvaga a Porsche - i se isi faaupuga, e matua tele lava le vaʻaia ...

E pei e le lava le faʻaaogaina o le tele o tausaga ma le sefulu tausaga o taʻavale Porsche i le tele o matata eseese, o le lomiga o lenei tausaga o loʻo faailogaina i le faʻaaliga faʻafuaseʻi o se ata fou ma faʻapitoa Porsche.

O se saafiafiga i le Porsche 935/78, e sili ona lauiloa o le "Moby Dick", na toe faia mo o tatou aso ma na ona taʻua o le Porsche 935 …ma va'ai i ai... Fa'amatagofie fo'i.

Porsche 935 2018

O lenei ta'avale mata'ina o se meaalofa aso fanau Porsche Motorsport mo tagata fiafia i le lalolagi atoa. Talu ai o lenei taavale e le o faʻatasi, e leʻi manaʻomia e inisinia ma tagata mamanu tulafono masani, ma o lea na latou maua ai le saolotoga i lona atinaʻeina.

Dr. Frank-Steffen Walliser, Sui Peresetene Motorsport ma GT Cars

Aisea Moby Dick?

O le igoa tauvalaau o Moby Dick, o se faʻamatalaga tuusaʻo i le cetacean paʻepaʻe sili i le tala faʻatasi, e mafua ona o lona foliga faʻaumi (e faʻaitiitia ai le toso), tele fairings ma lanu paʻepaʻe. O le 935/78 "Moby Dick" o le lona tolu ma le mulimuli aloaia o le evolusione o le Porsche 935, o lana sini e na o le tasi: ia manumalo ia Le Mans. E leʻi faia lava, ae i le 1979, o se Porsche 935 le aloaia, na faia e Kremer Racing, o le a maua le tulaga maualuga i luga o le pulelaa.

911 GT2 RS e fai ma fa'avae

E pei o le uluai tauvaga "Moby Dick" faʻavae i luga o le 911, o lenei faʻafiafiaga e faʻavae foi i luga o le Porsche 911, i lenei tulaga o le sili ona malosi o latou uma, o le GT2 RS. Ma e pei o le taimi ua tuanaʻi, o le 911 ua faʻalauteleina ma faʻalauteleina, aemaise lava le pito i tua, faʻamaonia le umi atoa o le 4.87 m (+ 32 cm) ma le lautele o le 2.03 m (+ 15 cm).

O le masini, o le Porsche 935 o loʻo faʻatumauina le "mana afi" o le GT2 RS, o lona uiga, tutusa twin-turbo flat-ono ma le 3.8 l ma le 700 hp o le mana, tuʻuina atu i uili pito i tua e ala i le lauiloa fitu-saosaoa PDK. .

Ae ui i lea, o le faatinoga i luga o le ala e tatau ona i ai ni nai laasaga maualuga - o le 1380 kilokalama e tusa ma le 100 kilokalama maualalo nai lo le GT2 RS, faʻafetai i le taumafa carbon fiber; o taofi uʻamea e sau saʻo mai le tauvaga ma faʻapipiʻi ono-piston alumini calipers; ma o le mea moni o le aerodynamics tulaga ese.

Porsche 935 2018

O le mea taua e alu i le apaau tele pito i tua, 1.90 m lautele ma 40 cm le loloto - e le o taʻua e Porsche le faʻaogaina o le malosi ...

toe asia mea ua tuanai

Afai o le 935/78 "Moby Dick" o le faʻasino saʻo lea mo lenei Porsche 935 fou, o le faʻailoga Siamani na "sausau" lana masini fou ma faʻamatalaga i isi masini tauvaga faʻasolopito.

Porsche 935 2018

Mai le 935/78, o uili aerodynamic; mai le 919 Hybrid, o moli LED i luga o le siʻusiʻu apaau faʻamutaina; o fa'ata ia o le 911 RSR o lo'o iai nei; ma o le faʻaalia o le titanium e faʻaosoina e le 1968 908.

O totonu e leʻi sola ese mai le sami o faʻamatalaga: o le faʻapipiʻi laupapa faʻapipiʻi laupapa o se faʻamatalaga i le Porsche 917, 909 Bergspyder ma le Carrera GT lata mai. Mai le 911 GT3 R (MY 2019) e te maua ai le uili kaponi ma le lanu meafaifaaili numera lanu i tua. E le gata i lea, o le Porsche 935 e mafai ona faʻapipiʻiina i le ea malulu, faʻapea foʻi ma se nofoa mo le isi pasese.

Porsche 935 2018

Na'o le 77 iunite

E pei ona e faʻamoemoeina, o le Porsche 935 o le a avea ma se mea e matua faʻapitoa lava. O le Porsche o loʻo faʻamatalaina o se taʻavale tuuga, ae e le faʻatagaina e auai i soʻo se tauvaga, faʻapea foi ma le le faʻatagaina e ave i luga o auala lautele.

E na'o le 77 iunite o le a gaosia, i le tau fa'avae o le € 701 948 (e le aofia ai lafoga).

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili