Amata malulu. E na'o le 45s e aveese ai se faitoto'a ile Jeep Gladiator

Anonim

lena Sipi Gladiator e mafai ona taamilo solo e aunoa ma ni faitotoa, se taualuga po o se tioata foi, ua uma ona tatou iloa. Ae ui i lea, matou te leʻi manatu e mafai ona aveese se tasi o faitotoa o le pikiapu Amerika i le na o le 45s.

O le "faamaumauga" taimi na ausia e le Taʻavale ma le Avetaʻavale ma o le mea na faʻamauina i le vitio matou te faʻaali atu ia te oe i le aso.

I le faaaogāina o se sikivili, na mafai ai e la matou paaga mai le lomiga a Amerika i Matu ona aveese le faitotoʻa o le Jeep Gladiator, e aunoa ma se fesoasoani a se isi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le faagasologa, e ui lava e faigofie, e foliga mai e fai sina umi atu nai lo le 45s na ausia, e aofia ai se faasologa o laasaga e folafola mai e taofia ai le galuega a i latou o loʻo manaʻo e taumafai e manumalo i le faʻamaumauga ua faʻamautuina nei.

Ina ia mafai ona e malamalama i le auala na mafai ai ona faʻaumatia le faitotoʻa o se taʻavale ua faʻapipiʻiina i le loka tutotonu ma faʻamalama eletise i le na o le 45s, matou te tuʻuina atu ia te oe le vitio iinei:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili