e-tron GT. Audi's "Super Electric" taunuu ia Mati ma ua uma ona tau i

Anonim

Audi's 100% eletise faʻaauau pea. A maeʻa le Audi e-tron ma e-tron Sportback SUVs, o le aiga o faʻataʻitaʻiga eletise o le faʻailoga mama ua toe tupu. I le taimi nei, faatasi ai ma le 100% eletise tele turisi, le e-tron GT , lea e faʻaaogaina ai se faʻavae faʻapitoa ua uma ona tatou masani ai: le Porsche Taycan.

E tusa ai ma le faʻailoga Siamani, o se faʻataʻitaʻiga lea o le a "tusia se laina manino i le lumanaʻi o le faʻailoga". E ui ina fa'asoa vaega ma lona fili mai Stuttgart, ae o DNA uma a Audi ua tu'uina atu i le tautua a lenei sui fou o le aiga e-tron.

Mai le fa'alava fa'asolo (lea e tatau ona toe mafaufauina ma fa'aalia i lalo ma ufiufi) i le saini malamalama, o le mamanu atoa o le 100% Audi.

Audi RS e-tron GT

Lua fa'asologa o le e-tron GT

I taimi uma faʻatasi ai ma taʻavale uma - o le taunuuga o le faʻaaogaina o se afi eletise mo au taʻitasi - o le a maua i ni faʻaaliga se lua:

  • Audi e-tron GT : 476 hp (530 hp i le mode boost), 640 Nm, 4.1s mai le 0-100 km / h, vaeluaga i le va o 431-488km;

  • RS e-tron GT: 598 hp (646 hp i le faʻaleleia mode), 830 Nm, 3.3s mai le 0-100 km / h, vaeluaga i le va o 429-472 km.

E tusa ai ma maa, o le ai ai pea sau maa e aumai e LG Chem, lea e ofoina atu le 85.7 kWh o le gafatia aoga. E mafai ona toe faʻaleleia i le 80% i le naʻo le 20 minute e ala i le 270 kW DC charger.

Audi RS e-tron GT

Taunuu i Potukale ia Mati

O iunite muamua o le a taunuu i Potukale ia Mati. O le vaitaimi na mua'i tusi ai mo le 30 iunite muamua na amata ia Ianuari ma o lo'o sologa lelei le saoasaoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ua iloa e Razão Automóvel o tau o le a amata i lalo ole 110 000 euros mo le Audi e-tron GT version, ma lalo ifo o le 150 000 euros mo le sportier RS e-tron GT version. E leai lava ni faʻamatalaga e uiga i le lisi o meafaigaluega, ae o le mafaufau i le vaega o totoe, o le Porsche Taycan e mafai ona i ai se tauvaga ogaoga iinei.

Audi e-etron GT laina gaosiga
Audi fou "super eletise" ua gaosia i le falegaosimea i Böllinger Höfe, faatasi ai ma le Audi R8.

Faitau atili