Amata malulu. Aiseā ua taʻua ai lenei Alfa Romeo 164 o le 168?

Anonim

O LE Alfa Romeo 164 o le pito i luga ole laina mo le faʻailoga Italia mo le sefulu tausaga (1987-1997), ma o le a suia e le 166. Ae ui i lea, e pei ona faʻaalia e ata, sa i ai foi se Alfa Romeo 168, e le sili atu i le 164. ma se isi igoa. Ae aisea ua suia ai le igoa?

I se upu, talitonuga faanuupo. Ma afai tatou te talanoa e uiga i talitonuga faanuupo, e tatau ona tatou talanoa e uiga ia Saina, sili atu ona saʻo, Hong Kong - e oʻo lava i aso nei o loʻo latou matua faʻatautuu ma o le faʻatusa o numera e matuaʻi manatu mamafa. O se mea na maua e Alfa Romeo i le auala faigata ina ua ia iloa e ui lava i le tului na maua, ae o faʻatauga mo le 164 e leʻi alu ese. O mea uma ona o numera e tolu o loʻo taʻalo i tua.

E le gata o le numera "4" e manatu o se numera le manuia, aua e foliga mai i le telefoni e pei o le upu "oti", ae o le tuufaatasiga 1-6-4, pe a fai i le Cantonese, o lona uiga "o le mamao e te alu ai, o le latalata atu ia te oe. e oti" - leai se mea e manaʻomia, e fesoʻotaʻi ma se taavale.

O le a vave foia le faafitauli e ala i le suia o le numera "4" i le "8" , o se tasi lea o le laki i le aganuu a Saina - e foliga mai e pei o le "manuia", o lea la o le 1-6-8 ua faʻalogoina se mea e pei o le "o le tele o lou alu, o le tele foi lea o lou manuia". Ma o lea na faasaoina ai le galuega faapisinisi a le 164… faamalie atu, le Alfa Romeo 168.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili