O lo'o fa'amauina e Ford lana peti i ta'avale laiti ma fa'afouina le Galaxy ma le S-Max!

Anonim

O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona manaʻomia i le maketi o taavale, mo ni nai tausaga i le taimi nei, ua leai se avanoa o tagata ave taavale (ma sui) ona o le SUV o loʻo faʻaopoopoina manuia.

Ae ui i lea, o loʻo i ai pea nisi faigata ma e lua o ia mea o le Ford Galaxy fou ma le S-Max. Ina ua mavae le mou atu o le B-Max, C-Max ma le Grand C-Max, e foliga mai e manao Ford e fai mai e leʻi fiu atoatoa i luga o minivans ma ua toe faafou ona sui mulimuli e lua i le vaega.

I tulaga faʻalelei, o suiga na faʻatapulaʻaina i le faʻaaogaina o le faʻafouina o luma (lea e le natia ai se faʻafeiloaʻiga faʻafeiloaʻi i le vaega o totoe o le Ford) ma uili fou 18 ".

Ford Galaxy ma S-Max
Galaxy ma S-Max fa'afou le pito i luma e fa'alatalata atu i le isi vaega.

I totonu, o loʻo i ai tala sili ona tele

E ui o mea fou e tau le maua i fafo, e le tutusa foi mo totonu, lea o loʻo i ai nei i le Galaxy ma le S-Max le faʻatekonolosi ma meafaigaluega faʻamalosia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea la, o le lua Ford minivans ua i ai nei nofoa pito i luma fou (faʻataʻitaʻiina ma fautuaina e le tele o ... fomaʻi) ma faʻaleleia atili i tulaga o fesoʻotaʻiga, amata ona maua (filifiliga) le FordPass Connect system.

Ford S-Max

Ford S-Max

O lenei, e faaopoopo atu i le liliu o le Galaxy ma S-Max i se nofoaga vevela, e mafai ai ona e faʻaogaina le FordPass app e faʻatagaina oe e iloa le nofoaga o le taʻavale, lona tulaga ma e oʻo lava i le lokaina o faitotoa mai se mamao. O lo'o iai fo'i i le talosaga se fa'amatalaga Fa'amatalaga Fa'alotoifale e logoina ai le aveta'avale o lamatiaga i luga o le auala e fa'aaoga ai fa'amaumauga mai INEI tekonolosi.

Ford S-Max

Ford S-Max

Tasi afi, tolu tulaga malosi

I tulaga faʻainisinia, o le Galaxy ma le S-Max e faʻapipiʻiina naʻo le tasi le afi tiso, le 2.0 l EcoBlue i tulaga eletise e tolu: 150 hp, 190 hp ma le 240 hp. Faʻalagolago i faʻaliliuga, e fesoʻotaʻi ma se tusi lesona ono-saosaoa poʻo le valu-saosaoa otometi ma luma poʻo uma-uili taavale.

Ford Galaxy
Faʻalauiloa i le 2015, ua vaʻaia nei e le Galaxy lona foliga faʻafouina.

E ui lava ua avanoa mo le oka i Europa, e le o iloa pe fia le tau o le Galaxy ma S-Max toe faʻafouina i Potukale pe o afea foi e maua ai iinei.

Faitau atili