Na galulue fa'atasi Gucci ma Uli Uila ma fa'atasi na latou faia...se ta'avale meata'alo

Anonim

E masani lava, o le talanoa e uiga ia Gucci o loʻo talanoa e uiga i le lalolagi o faʻataʻitaʻiga ma mea taugata, peitaʻi, mai le taimi nei, o le taʻutaʻua Italia lauiloa o le a tutusa foi ma ... Hot Wheels.

I le faamanatuina o le 100 tausaga o le soifuaga, na galulue faatasi ai Gucci ma Mattel ma na latou faia faatasi se laʻititi faapitoa o le Cadillac Seville 1982. Tau i le $ 120 (e tusa ma le 104 euros), e aunoa ma le taʻua o se tasi o Uili vevela sili ona faapitoa o le lalolagi e iai. ua uma.

Fausia i le fua 1:64, o lenei laʻititi o loʻo i ai le logo Gucci, o se teuteuga faʻapitoa ma se pusa faʻapitoa.

O le mea e sili ona manaia o le, e feteenai ma mea e te mafaufau i ai, o lenei Cadillac Seville e Gucci e le gata i le lalolagi o meataalo, e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga moni. O le faʻataʻitaʻiga muamua e faʻaalia ai le Gucci version o le AMC Hornet na faʻalauiloaina i le 1972.

Ina ua uma le teteʻa i le va o le AMC ma le Gucci, ua oʻo i le taimi a Cadillac e vaʻai ai i ana faʻataʻitaʻiga o loʻo mauaina faʻamatalaga ma le "paʻi" o le faʻailoga taugata, faʻafetai uma lava i le va o Gucci ma le International Automotive Design Incorporated (IAD) lea na faʻatau ai le Sevilles ona sosoo ai lea. na liua i latou.

Gucci Cadillac

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili