Amata malulu. O le lumanaʻi o le mea faigaluega panel i le 1988 e pei o lenei

Anonim

O le tele naua o le le mautonu, masalo, ae mo se tamaititi e faigofie ona faʻafefe, ina ua faʻaalia le Fiat Tipo (1988) faʻatasi ai ma le mataʻitusi mataʻina DGT tuʻufaʻatasiga, na vave ona ou tuʻuina atu ... i lana mea faigaluega.

Ioe, e le o le taavale muamua lea e iai se dashboard numera, ae o le tasi lea na ou maua le avanoa e fegalegaleai atili ai - aemaise lava i Tempra, tausaga mulimuli ane, e pei lava o le vitio.

Mo se tamaititi i lena taimi, o se mea sili ona latalata i mea na e vaʻaia i ata tifaga faʻasaienisi ma, ioe, i totonu matagofie o KITT na e vaʻaia i luga o le TV i aoauli o Aso Sa - e leai ni faʻaliliuga faʻaigoaina ...

Sa manino lava le lumanaʻi… O se lumanaʻi e toeitiiti atoa le tolusefulu tausaga mo le “numera” e faatoʻilalo atoa ai totonu - ma o le taimi nei, o le mea e ofo ai, o se faʻaaliga ou te fefe ai. Aisea?

O fesoʻotaʻiga e maua ai le tele o faʻamatalaga ma filifiliga, e lavelave ma e le o se mea e faʻaogaina, ma faʻamaonia e avea ma auupega o faʻalavelave tele - leai se mea e manaʻomia pe a e pulea se taavale. O le lumanaʻi o aso nei, ae e manaʻomia ona toe mafaufau ma sili atu le faʻatinoina.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili