Amata malulu. E sili atu nai lo se taavale faigaluega, se olaga

Anonim

O le afa lona lua o le 70's, i le Iunaite Setete o Amerika, o se vaitaimi manaia tele. Ua maeʻa le Taua a Vietnam, o loʻo i luga le leo disco ma na o le manaʻo o tagata e faʻaalia i latou i soʻo se auala.

O le taimi saʻo mo le tulaʻi mai o le aganuu o le "van masani", o lona uiga, vaʻa faʻapitoa poʻo veni - e matua puupuu ma mataʻina na oʻo ai i se ata tifaga, e ui lava ina autasi leaga, e fetaui lelei ma le igoa Supervan (1977), lea matou te tu'u i tua ni ata i le leo o se tasi o pese mai le ata tifaga: Riding High, fa'aleo e Dave Munyon.

Sa le'i manaia le tau mo le ata, ae o se “iloiloga” e sili atu ona lata mai o loo faapea mai “o se ata lea e matua faatāuaina ai veni, (…) o le ata sili mo van 'nerds'”. I le ala, o le igoa Supervan e faasino i le fetu autu o le tifaga, lea e mafai ona e vaʻaia i lalo - futuristic, mo le 70s, Vandora.

Supervan Vandora

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili