Alfa Romeo 6C i le 2020? E tusa ai ma le Pogea Racing, ioe!

Anonim

O tala "fou" ma mai mea e sili ona le masani ai, Pogea Racing - taʻutaʻua sauniuni ma se taulaiga faʻapitoa i Alfa Romeo ma isi masini Italia - ua faʻaalia i luga o lana itulau Facebook se faʻataʻitaʻiga fou o le biscione brand, ma i latou e sili ona matou talisapaia. va'ai ma le scudetto: se coupé fou, ma le igoa fa'ailoa Alfa Romeo 6C.



E tusa ai ma le Pogea Racing, o le faʻamatalaga na faʻaalia e se punavai faʻatuatuaina, faʻapipiʻiina i se tulaga malosi i faaiuga a le pulega a Alfa Romeo ma, e tusa ai ma i latou, e oʻo mai i le taimi nei, o mea uma na faʻaalia e lena puna i le taimi ua tuanaʻi ua avea ma mea moni.

O lea la, e tusa ai ma lena punaoa, o le Alfa Romeo 6C fou e mafai ona iloa i lenei tausaga poʻo le amataga o le isi, ma le gaosiga na fuafuaina mo le amataga o le 2020.

Talu mai le 2014, Alfa Romeo o loʻo tuʻuina atu fuafuaga, ma toe faʻaleleia faifaipea i na fuafuaga. Mai le valu faʻataʻitaʻiga na fuafuaina seia oʻo i le 2018, e tusa ai ma a matou tala, e tusa ai ma tala lata mai, e tatau ona i ai, i le faaiuga, e tusa ma le ono ... i le 2022.

Ae ui i lea, e lua "faʻataʻitaʻiga faʻapitoa" na mafaufauina i uluai fuafuaga mo le 2014. Na vave ona manatu o le a avea i latou ma se coupé fou ma fou Spider, e maua uma mai Giorgio - o le faavae tutusa e pei o Giulia ma Stelvio. Ole mea fou e alu ile igoa 6C.

E tusa ai ma le manatu o igoa, o le Alfa Romeo 6C fou o le a faʻapipiʻiina i masini ono-silinder, i le auala lava e tasi na faʻapipiʻiina ai le 8C i le V8, ma le 4C e sau ma se laina fa-silinder. O le mea lea, o loʻo matou talanoa e uiga i se oloa e tutusa ma se mea e pei o le Jaguar F-Type, ma i le taimi nei naʻo le ono-koli i totonu o le faʻailoga o le sili atu 2.9 V6 twin turbo o loʻo maua i le Quadrifoglio versions of the Giulia ma Stelvio .

Ae muamua…

Pe i ai pe leai foi se coupe manaʻomia 6C, na o le pau le mautinoa e uiga i le lumanaʻi Alfa Romeo o le a oʻo mai o le isi mea o le a avea ma se SUV fou - sili atu nai lo le Stelvio, atonu e oʻo lava i se filifiliga fitu nofoa ... i se Alfa . Faʻasino atu foi i le vaitaimi 2019-2020, o le faʻamaoniga e sau mai ia Marchionne lava ia i faʻamatalaga i le Detroit Motor Show, lea na ia taʻua ai le fiafia mo SUVs fou mo le lumanaʻi Alfa Romeo ma Maserati, ona o le maketi o loʻo i ai nei.

Roberto Fedeli, le faʻatonu faʻapitoa a le faʻailoga, i faʻamatalaga i le AutoExpress, e oʻo lava i luma ma faʻamatalaga mo le SUV fou. O le mea e sili ona taua o le faʻaogaina lea o le eletise semi-hybrid (mild-hybrid), tuʻufaʻatasia se poloka e fa-cylinder ma se turbo eletise, faʻaaloaloga a le eletise eletise 48 V. Faatasi ai ma tagata tauva e pei o le BMW X5 ma Porsche Cayenne, le Italia fou. SUV o le a avea ma maketi e sili ona fiafia i ai le US ma Saina.

Faitau atili